Zara Larsson: ”Vill liksom bara gråta ut”

Skriver om stressen

1 av 4
Zara Larsson har varit under mycket stress.
MUSIK

Zara Larsson har minst sagt varit i ropet den senaste tiden.

Nu skriver artisten om hur stressad hon är.

”Vill liksom bara gråta ut i någons armar”, skriver hon i bloggen.

Det är varit ett intensivt år för 17-åriga Zara Larsson som ständigt varit i ropet.

Den senaste tiden har hon fått utstå kritik, hat och hot i mängder för sin frispråkighet. Samtidigt är det många som står bakom henne.

Tidigare i veckan berättade hon i sin podcast att hon och hennes pojkvän gjort slut och nu skriver hon om stressen hon känner kring allt i livet.

”Nu är jag hemma och känner mig rätt så stressad och skulle älska att ha någon som höll om mig just nu. Vill liksom bara gråta ut i någons armar samtidigt som jag svamlar om livet för det kan möjligtvis vara det bästa som finns – att bara gråta ut allt”, skriver hon.

”Jobbigt att få hjärtattack som 17-åring”

I samma inlägg skojar hon om att hon borde börja yoga, men att hon inte ens hinner med det med sitt fullspäckade schema.

”Jag måste ta det lite lugnt med livet nu märker jag men jag är inte ledig förrän efter jul. Jobbigt att få hjärtattack som 17-åring liksom. Har dock börjar göra solhälsningen några gånger om dagen för det är det enda jag kan inom yoga, hehe. Man måste ju börja någonstans, eller hur?”.

Blev tomatattackerad

Nöjesbladet har tidigare skrivit om att en kille kastade tomater på  Zara Larsson när hon uppträdde på Stortorget i Malmö på Malmöfestivalen.

Många hyllade då hennes ord efter tomatattacken.

– Han har tagit sin tid, han har köpt tomater. Han har kommit hit, han har ställt sig i publiken. Det är lite fint ändå, sa 17-åringen från scenen och fick stora applåder.