R Kelly stormade ut från intervju

Frågor om sexskandalerna blev för mycket

1 av 5
MUSIK

HOLLYWOOD. Frågorna om hans sexskapader blev för mycket för R Kelly.

Mitt under intervjun med Huffington Post reste sig sångaren och lämnade studion.

– Jag kom inte hit för att bli förhörd, fräste han.

Den trefaldige Grammyvinnaren som fyller 49 i januari gjorde PR för studioalbum nummer 13, ”The Buffet”, när han satte punkt.

Det skedde efter att intervjuaren frågat om sexanklagelserna hade något att göra med att plattan bara väntas sälja i 100 000 exemplar.

Hon syftade på att den före detta mångmiljonsäljande artisten 2008 friades från ett åtal för barnporr sedan en sexvideo med honom och en minderårig flicka läckt på nätet.

Hon syftade också på den stämning han 1998 gjorde upp i godo med Tiffany Hawkins, 20, som anklagade honom för att ha utsatt henne för sexövergrepp då hon bara var 15.

”Skit samma”

– Jag säger, ”skit samma”. Jag har massor av fans runt om i världen som älskar R Kelly. Jag är glad att de inte alla känner på det sättet, svarade han.

Sen anklagade han intervjuaren för att ”förhöra honom” och för att inte behandla honom respektfullt.

”Kom hit för det positiva”

– Jag kom inte hit för det negativa. Jag kom hit för det positiva. Om du inte inser att du är respektlös mot mig handlar det om din intelligensnivå, inte min, fräste han.

– Jag kommer att resa mig och gå till McDonalds. ( ) Sen ska jag åka hem till Chicago, spela lite basket, gå in i studion och jobba på mitt nästa album.