Nu reagerar Bush på Kanyes ”nakenvideo”

Påpekar att han är i bättre form än sin vaxdocka

1 av 5
MUSIK

Kanye  West glömde en viktig detalj på Bush vaxdocka i sin nya video som gör att det inte kan vara den forne presidenten.
Dockan är inte tillräckligt vältränad.
”Bush är i mycket bättre form”, meddelar hans representanter Billboard.

Kanye West skapade stort rabalder på internet när han visade upp sin nya musikvideo till låten "Famous". I videon ligger en mängd kändisar avklädda bredvid varandra i en enorm säng. Kanye har enligt TMZ hävdat att bilderna är autentiska och allt fler kändisar har gått ut och sagt ifrån. De kända kropparna är i själva fallet vaxdockor, skriver Papermag.

Bush kommenterar videon

Senast i ledet är den förra presidenten George W. Bush vars representanter nu går ut och meddelar att det inte är Bush som är med i videon, skriver Billboard. Motiveringen? Bush ska vara mer vältränad än vad vaxdockan antyder.
– Om det finns några tvivel, så ska jag säga det uppenbara: Det där är inte president Bush. Han är i mycket bättre form, har Bush representanter meddelat Billboard i ett mejl.

Regissören och skådespelaren Lena Dunham är inte med bland vaxdockorna, men har tagit strid mot videon. På sin Facebooksida har hon skrivit ett inlägg där hon berättar att hon äcklas, skriver Page Six.
”Nu måste jag se de medvetslösa, vaxiga kropparna av berömda kvinnor, vridna som om de blivit drogade. Det ger mig en så äcklig känsla”, skriver hon.

ARTIKELN HANDLAR OM