Omodernt och osmakligt

Marie Serneholt har gjort tio ljudtolkningar av Victoria Silvstedt-poser

MUSIK

Enjoy the ride (pop)

Före detta A-Teens-medlemmen Marie Serneholt har länge pratat om en solokarriär. Här är resultatet: ”Enjoy the ride”. Tio ljudtolkningar av Victoria Silvstedt-poser.

Marie Sernholt är tydligt en produkt av sin tid. Hon har fullkomligt tagit till sig dokusåpa/utviks-kulturen som regerar i en mindre välbärgad och privilegierad värld, långt ifrån Sofi Fahrmans och Ebba von Sydows glamourtillvaro.

Frågan är om Stureplansminglaren Serneholt har reflekterat över att hennes stönande telefonsexförsäljarröst och porrfilmskoreograferade videos inte bara är omoderna. De är också osmakliga. Inte för att hon feministiskt inkorrekt porrar sig. Nej, utan för att hon i det här sammanhanget bara känns som en marionettdocka. För musiken tillhör uppenbarligen Jörgen Elofssons ( Britney Spears, Westlife med flera) låda med tredjesorteringar.

Marie borde efter sin karriär som ABBA-coversångare ha tillräckligt med pengar för att skaffa sig bättre rådgivare. Det är inte brist på talang och utstrålning som är hennes problem.

Bästa spår: ”Enjoy the ride ” (inledningen låter som en Cure-låt).

Jonna Sima