Peg Parnevik på sjukhus inför spelning på Gröna Lund

1 av 2 | Foto: Felipe Morales
Peg Parneivk.
ROCKBJÖRNEN

Peg Parnevik tvingades till en udda uppladdning inför kvällens spelning på Gröna Lund.

Artistens röstproblem fortsätter.

”Från Karolinska till Grönan like a true rockstar”, skriver hon på sin Instagram timmar före konserten.

Peg Parnevik tvingades ställa in lördagens konsert på Putte i Parken i Karlstad på grund av halsfluss.

Och röstproblemen fortsätter för artisten. Inför kvällens spelning på Lilla Scen på Gröna Lund, Stockholm, tillbringade hon dagen på Karolinska sjukhuset i Solna.

”Från Karolinska till Grönan like a true rockstar”, skrev hon på sin Instagram tidigare under måndagen.

Peg Parneviks pr-manager Ann Persson menar dock att spelningen på Gröna Lund aldrig var hotad och tonar ner problemen med halsen.

– Ibland händer det att man måste ställa in spelningar. Peg använder ju rösten som sitt instrument, och precis som idrottsmän- eller kvinnor som får skador på sina kroppar, kan även rösten utsättas för slitage. Men det var ingen fara för kvällen och Peg mår bra, säger hon till Nöjesbladet.

”Jätteglad att jag är här”

På söndagen publicerade Peg Parnevik en bild på sin Instagram, där hon uppmanade konsertbesökarna på Gröna Lund att stötta henne genom spelningen.

”Imorgon ska jag skita heeeelt i att jag är sjuk och rocka sönder Grönalund. Men behöver eran energi och stöd !!! Så imorgon kl 20 ska vi sjunga och dansa tills vi inte har någon röst kvar och fötterna gör ont”, skrev hon då.

Och väl på plats på scenen genomförde hon spelningen utan pauser eller avbrott och lät meddela att hon var extra nöjd med att möta sin publik just en kväll som denna.

– Jag är jätteglad att jag är här för jag har varit på sjukhus hela dagen, hälsade hon från scenen.

ARTIKELN HANDLAR OM