Bäddat för megakrock

1 av 14 | Foto: Publicitet första besöket i Sverige Gästade ”Sommarkrysset” 2008. Nöjesbladet var på plats men valde att skriva en artikel om forne ”Idol”-deltagaren Markus Fagervall. Fyra år senare bor Fagervall i husvagn och Gaga är en av världens största artister. Nåväl, det första Sverige-framträdandet visades i alla fall på tv.
ROCKBJÖRNEN

Årets stjärnsmäll är här!

Nöjesbladet.se ger den bästa rapporteringen från Coldplays och Lady Gagas konserter i kväll.

Coldplay och Lady Gaga ger båda konserter.

I samma land, samma stad – och på samma kväll.

Sällan har det varit en större stjärnkrock i Sverige. För att kunna guida läsaren i detta virrvarr av musiksensationer erbjuder Nöjesbladet den absolut bästa bevakningen.

”Storslagna arenashower”

När Lady Gaga intar Globens scen sitter Nöjesbladets popguru Sandra Weijbro på läktaren för att chatta med läsarna. Weijbro är på plats redan kl 20 – så vila inte på hanen med era frågor.

När popstjärnan uppträdde i Helsingfors tidigare i veckan gav recensenten Joacim Persson ut .

”Sångerskan spelar fort­farande i en helt egen division när det kommer till storslagna arenashower. Allt händer. Hela tiden.”, skrev Persson i sin recension.

I en annan del av Stockholms stad – på Stadion, belägen i Östermalm, väntas Coldplay äntra scenen vid 21. En halvtimme tidigare kan ni ladda upp med Nöjesbladets Johan Edlings direktrapportering.

I tisdags uppträdde Coldplay i Köpenhamn. Även då recenserade Joacim Persson. Även då blev betyget .

Välregisserad show

”Det är så välregisserat och snyggt ljussatt att jag måste titta en extra gång så att inte molnen som passerar filmiskt framför månen är en projektion. Allt känns möjligt”, skrev han i sin recension.

Under kvällen kommer smakprov i form av filmklipp från de första tre låtarna att läggas upp på Nöjesbladet.se.

I kväll recenserar Per Magnusson Lady Gagas konsert och Joacim Persson tycker till från Coldplays spelning på Stadion.

Under kvällen kommer ett första omdöme att läggas ut på sajten.

Kolla in bildspelet ovan för att se Nöjesbladets betygsättning på kvällens kombattanter – Coldplay och Lady Gaga, där allt från skandalfaktor till ikonstatus redovisas.

Observera: För media råder det bildförbud på Lady Gagas konsert i kväll. Skicka gärna in era privata bilder på [email protected] .

ARTIKELN HANDLAR OM