Rockbjörnen

Rörd Marie: – Ett sådant jäkla drag

Av: 

Christoffer Röstlund Jonsson

ROCKBJÖRNEN

Här skålar Roxette efter succé-spelningen: ”Otroligt peppade”

TACK ALLA FANS!  Marie och Per firade med skumpa.
TACK ALLA FANS! Marie och Per firade med skumpa.

– Jag hade kunnat spela tio låtar till!

Marie Fredrikssons energi är på topp när hon och Per Gessle skålar in succén i skumpa.

Nöjesbladet träffar duon direkt efter arenafesten i Göteborg.

Roxette pustar ut i logen, kvällen till ära inredd i ”bordelliga” färger, för att citera Per Gessle. Han säger att den två timmar långa konserten var ”skitkul, jag blir otroligt peppad av en sådan toppenpublik”.

– Men jag är helt slut! Jag äter penicillin för halsen och det gör skillnad på orken jämfört med i normala fall, berättar Gessle.

Märkbart rörda

Slottsskogsvallen i Göteborg är med sina utsålda 22 000 personer den största enskilda konsert som Roxette någonsin spelat i Sverige.

De två frontfigurerna är märkbart rörda och i gasen över mottagandet. Inte minst Marie Fredriksson. Hon hade gärna spelat ännu längre.

– Helt underbart, ett sådant jäkla drag. Makalöst att spela för så många människor. Jag är lycklig som får uppleva det, säger Fredriksson.

”Mot alla odds”

Gessle håller med:

– Vi är supertacksamma för våra fans. Det är de som gör att det fungerar. Succén sker mot alla odds. Det är oväntat att Roxette kan åka jorden runt och spela för över 10 000 pers varje kväll. Bandet kommer att ha spelat för mer folk på den här turnén än på ”Joyride”-turnén i början av 90-talet.

ANNONS

Rea upp till 50 % hos Cervera! Passa på att klicka hem dina favoriter här!

Extern länk från Cervera

Shoppa här!

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Rockbjörnen