Victoria’s secret-modell pekas ut som Harry Styles flickvän

Drygt en månad som singel.

Men nu ska Harry Styles, 23, ha hittat kärleken igen.

Victoria Secret’s-modellen Camille Rowe, 27, uppges vara hans nya kärlek.

Tidigare i vår kopplades förre One direction-stjärnan Harry Styles ihop med brittiska bloggaren och modellen Tess Ward. Men i juni, bara efter några månaders dejtande, ska det ha tagit slut.

Harry Styles verkar dock inte ha hängt läpp för det, utan ska nu ha siktet inställt på en annan modell. I det här fallet Camille Rowe rapporterar the Sun.

Avslöjades av vännen

Enligt en källa till the Sun ska Harry Styles vara mån om att hålla sitt dejtingliv privat, och vill inte göra en stor grej av det.

– Men de passar bra ihop och verkar glada, säger källan till tidningen.

Det hintades om Styles nya kärleksintresse redan i juli då han blev intervjuad av sin nära vän Nick Grimshaw i ett radioprogram. I ett inslag ska ”Dunkirk”-skådisen kommentera olika bilder, och när ett foto på Camille Rowe plötsligt dyker upp blir han direkt hemlighetsfull.

– Hon verkar trevlig, säger han och ler finurligt.

Playboy-modell

Den fransk-amerikanska modellen slog igenom som 18-åring och hon har, förutom Victoria’s secret, dessutom modellat för kända märken som Louis Vuitton och Dior. Hon har även synts på omslaget till Playboy.

Camille Row är den tredje Victoria’s secret-modellen som stjärnan kopplats ihop med. Tidigare ska han ha visat romantiskt intresse för Sara Sampaio och Nadine Leopold.

Publisert:

LÄS VIDARE