ROCKBJÖRNEN PRESENTERAS AV

The Fooo Conspiracy förband till One Direction

Publicerad 2015-05-20

Inbjudna att spela på Ullevi – av One Direction

Utlandsjobbet öppnade dörrar – i Sverige.

One Direction har bjudit in The Fooo Conspiracy att öppna som ”special guest” under deras Ullevispelning.

– Det är sånt man drömmer om, säger Oscar Molander.

Två pojkband är bättre än ett – speciellt om de heter One Direction och The Fooo Conspiracy.

Efter en förfrågan från världens största pojkband är det nu klart att svenska The Fooo Conspiracy kommer att öppna som ”special guest” under 1D:s Sverigespelning på Ullevi den 23 juni.

– Det är helt sjukt att vi ska få stå på Ullevi och köra våra egna låtar och vår egna grej. Det är sånt man drömmer om, säger Oscar Molander, 18.

”En försmak”

Så sent som för en månad sedan öppnade The Fooo Conspiracy för brittiska The Vamps i Glasgow och avslöjade sedan att The Vamps kommer att göra samma sak för dem under The Fooo Conspiracys konsert i Globen den 12 september.

Framträdandet på Ullevi blir ett av få svenska i år.

– Vi kommer att bjuda fansen på en liten försmak av vår egna feta konsert ”Fooo 5th Element” som är i september, så att de vet vilken galen och tung konsert de kan förvänta sig, säger Felix Sandman, 16.

Hängt med varandra

The Fooo Conspiracy, som jobbat hårt på sin internationella lansering, har haft nära kontakt med One Directions band och jobbat med en av bandmedlemmarna under sina turer utomlands.

Det i sin tur har gjort One Direction uppmärksammade på svenskarna.

– Vi blev kontaktade om att de ville ha oss som ”special guest” på konserten i Göteborg, vilket vi alla tycker är jätteroligt och spännande, säger bandets manager Katia Mosally.

– Killarna har hängt med 1D:s band och även jobbat lite med en av dem då vi varit utomlands, så killarna i One Direction vet vilka våra killar är, så det är mycket möjligt att det kan ha gått den vägen.

För bästa kollen om allt som rör Fooo Conspiracy - tävlingar, reportage och möten - följ Nöjesbladet på Facebook

The Fooos stora avslöjande till fansen -
Boom

ANNONS

Följ ämnen i artikeln