Biebers vilda fest – i natt

avFrida Söderlund, Christian Ström

ROCKBJÖRNEN

Här dansar popstjärnan på nattklubb – efter sin sista Sverige-spelning

1 av 8 | Foto: Niclas Hammarström
”SAY WHAT, LET’S GO” Justin Bieber anlände bakvägen till nattklubben Rose i Stockholm strax före klockan två på natten. Popstjärnan hoppade in i dj-båset och dansade på ett podium. Han tog också tag i micken och ropade: ”Say what, let’s go!”.

Han fördes in bakvägen.

Sedan dansade Justin Bieber på ett podium.

I natt festade världsstjärnan loss på nattklubben Rose i Stockholm.

Bieber tog tag i micken och ropade till publiken:

– Say what, let’s go!

Foto: P-O Sännås
Justin Bieber var på danshumör även när han var på väg in i bussen inför Globenkonserten i går.

Popstjärnan Justin Bieber, 19, tog sin sista ton fem i elva på onsdagkvällen och satte därmed punkt för sin tredje Sverigespelning.

Under sitt besök har Bieber hunnit med att göra två nya tatueringar och skickat sitt crew på en shoppingrunda i Gallerian i centrala Stockholm, men själv hållit sig undan offentligheten. Men i går kväll festade stjärnan loss på nattklubben Rose i Stockholm.

Spärrat av lokalen

Efter konserten anlände Justin Biebers dansare till klubben strax efter klockan ett på natten.

Drygt 40 minuter senare, klockan tjugo i två, anlände Bieber bakvägen till nattklubben iklädd keps och solglasögon.

Där mötte han upp sitt crew i en avspärrad del av lokalen. När gästerna upptäckte att stjärnan fanns på plats exploderade stämningen.

Biebers dj, Dj Tay James, spelade på klubben och efter tio minuter hoppade Justin Bieber in i dj-båset och dansade på ett podium.

”Ett stort nöje”

Bieber tog också tag i micken och ropade till publiken:

– Say what, let’s go!

Publiken sträckte upp sina telefoner i luften och Justin Bieber tog bilder på dem.

– Det är ett stort nöje för oss på Rose Club att ha en sådan stor artist hos oss, säger Robert Hållstrand, ägare av Rose.

Stjärnans kväll var skräddarsydd av Patrick "PO" Ohlsson på Soblue Creative som tidigare tagit hand om världsstjärnors Sverige-besök som Rihanna och Jay-Z.

Efter dansuppvisningen gick Justin Bieber tillbaka till sitt hörn. Stämningen lugnade ner sig något bland gästerna, som mestadels var tjejer mellan 18 och 20 år.

Dansare i ett hörn

Vakter lyste med ficklampor för att förhindra att folk plåtade stjärnan. Justin Biebers dansare höll sig för sig själva i ett hörn där de dansade och övervakades av vakter.

En av de senaste gångerna Justin Biebers syntes ute var när han firade sin nittonårsdag i London i början på mars. Då fångades han på bild när han kom tillbaka till sitt hotell utan tröja.

Bar överkropp

Vid halv fyra slussades Bieber och hans crew upp till den, för allmänheten, stängda övervåningen. Både artisten och Tay James i bar överkropp. En stor samling kroggäster försökte komma förbi vakterna för att komma upp till festen, de flesta utan större framgång.

Justin lämnade Rose strax efter klockan 04 på morgonen. En svart bil väntade bara någon meter från en sidoentré på att föra artisten från lokalen. Där hade en mindre skara fans och autografjägare samlats, men de fick även den här gången se sig snuvade på en ordentlig glimt av Bieber.

ARTIKELN HANDLAR OM