Peace & Love

Gustaf Norén klar för Peace & Love

Av: 

Erik Åberg

ROCKBJÖRNEN

Förre Mando Diao-sångaren uppträder med sin familj

Gustaf Norén är klar för Peace & Love.

Tillsammans med sin familj kommer han uppträda på festivalen.

– En unik spelning, en världspremiär kan man säga, säger han i ett pressmeddelande.

Den 7-9 juli går festivalen Peace & Love av stapeln i Borlänge. Nu ansluter sig Gustaf Norén till listan över artister som kommer att uppträda. Men helt själv kommer han inte vara. Med sig upp på scen tar han sin familj. Det skriver festivalen i ett pressmeddelande.

– Musiken blir mer improviserad. Mindre jobb. Mer glädje. Precis de känslor som jag saknade under alla år i underhållningsindustrins hamsterhjul, säger han i pressmeddelandet och fortsätter:

– Därför vill jag genom en unik spelning, en världspremiär kan man säga, som inte hade kunnat utspela sig bättre än på årets Peace and Love-festival.

Miriam Bryant, Elliphant och Lars Winnerbäck är bara några som spelar på festivalen i sommar.

”Släppa mitt ego”

Det var i ett stökigt hem som idén och det nya musikskapandet föddes.

– Mitt i det kaos som familjelivet skapar, mår musiken som bäst. Här har jag inte samma kontroll, här måste jag släppa mitt ego. Här är det barnen som bestämmer. Mitt tafatta försök till att skriva en världshit måste ge vika och kapitulera för ytterligare en allsångsrunda av Pippi Långstrump, säger Gustaf i pressmeddelandet.

Det var i juni förra året som Gustaf Norén lämnade rockbandet Mando diao. Till en början sa bandet att Noréns visioner inte längre överensstämde med resten av bandet.

I flertalet intervjuer senare berättade Gustaf Norén att han ville ur musikbranschen samt att han inte fick tid för sin familj.

ANNONS EXTERN LÄNK

Dagens hetaste match på Oddset: Montreal–Vegas i Stanley Cup. Den som vet mest vinner mest. Till Oddset.

Svenska Spel

Publisert:

LÄS VIDARE

Håkan i stor intervju: ”Sex och Hellström hör inte ihop”

ÄMNEN I ARTIKELN

Peace & Love

Gustaf Norén

Rockbjörnen

Mando Diao