Adele tvingas ställa in turnén: ”Snälla, förlåt mig”

Hon har hintat om att det kan vara hennes sista turné någonsin.

Nu tvingas Adele ställa in de två avslutande spelningarna på Wembley.

”Jag är så ledsen, snälla förlåt mig”, skriver hon i ett känsloladdat Instagraminlägg.

Efter att ha varit ute på världsturné var det tänkt att Adele skulle avsluta allt i Storbritannien med två jättekonserter på Wembley i London nu i helgen.

Men natten till onsdag, mindre än ett dygn till den första av helgens två spelningar, släppte hon chocknyheten till alla fans.

Konserterna blir inte av.

På Instagram skriver hon att läkarna stoppar henne.

Adele, som i veckan redan gjort två konserter på Wembley inför fullsatta läktare, avslöjar att hon kämpat med rösten. Nu ska hon ha skadat stämbanden så pass att hon inte klarar av att sjunga.

”Vem fan ställer in på Wembley!?”

Artisten ska ha tagit all medicin hon kan ta, men rösten håller inte. På Instagram skriver hon att hon övervägt alla alternativ.

”Jag är så desperat att jag till och med övervägt att mima, bara för att få stå där framför er. Men jag har aldrig gjort det och jag skulle aldrig någonsin heller göra det. Då skulle det inte vara den riktiga jag som stod där uppe”.

Adele förstår om folk är besvikna.

”Ni vet att jag inte tar lätt på det här beslutet. Jag har gjort 121 konserter och har två kvar. Två kvar! Och det är två gigantiska konserter! Vem fan ställer in två spelningar på Wembley stadium?!”, skriver hon.

Det är ännu inte klart om det blir några nya spelningar, men hon lovar att alla kommer få tillbaka sina pengar om så inte blir fallet.

”Jag är så förkrossad”, skriver hon.

”Snälla förlåt mig”.

Kan vara sista spelningen

För fansen kommer beskedet som en ordentlig chock. Inte minst med tanke på att Adele nyligen gått ut med att Londonspelningarna på hemmaplan, kan bli hennes absolut sista.

”Jag ville att mina sista föreställningar skulle vara i London eftersom jag inte vet om jag någonsin kommer göra en till turné igen och för att jag i sådana fall ville att min sista gång blir hemma”, skriver Adele i ett brev till sina fans som gått att köpa tillsammans med turnéprogrammen.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN