Ilskan mot Ruby Rose efter inställda spelningar

ROCKBJÖRNEN

Försvarar sig på Twitter

1 av 3 | Foto: Ruby Rose på Ibiza i en bild daterad från fredagen, några timmar innan beskedet att hon ligger däckad i sjukdom.

Ruby Rose fans är arga efter att hon tvingats ställa in spelningar.

Nu försvarar sig den halsflussdrabbade stjärnan på Twitter, skriver Contactmusic.
– Jag bryr mig inte om vad folk tycker, skriver hon.

Ruby Rose har tvingats ställa in två spelningar på grund av halsfluss. Bland annat sin spelning på festivalen ”Sensommar” i Sundsvall. På sin Instagram har hon laddat upp en solig bild från sin semester på Ibiza iklädd bikini där hon meddelar att hon inte får flyga på grund av halsflussen och nu rasar fansen.
”Wow, det ser verkligen smärtsamt ut i bikini i solen. Skäms på dig som svikit HBTQ-communityt två gånger i rad. Hoppas att du 'mår bättre snart'”, skriver en av hennes följare.

Svarar på kritiken

På sin Twitter svarar Ruby Rose nu på kritiken i ett flertal inlägg, skriver Contactmusic.
”Det är upprörande att se att folk ifrågasätter att jag har fått halsfluss och ställer in två spelningar av 15 på en månad. När jag dessutom spelat in en film”, skriver hon.

Hon påpekar också att hon inte festar och inte dricker utan helt enkelt är slutkörd.
”Sist men inte minst har jag tränat hårt för tre filmer och har fortsatt att träna hårt, mer än någonsin i mitt liv. Jag är i god fysisk form, innan jag blev sjuk alltså. Det är allt”, skriver hon.

Hon avslutar med att säga att hon nu tar paus från sociala medier medan hon vilar.
”Jag bryr mig inte om vad folk tycker. Men jag ville klargöra det här för fansen. Men ni borde känna mig vid det här laget. Nu håller jag mig borta från sociala medier medan jag vilar”, skriver hon.

ARTIKELN HANDLAR OM

Ruby Rose