Adele bekräftar: Londonspelningarna kan bli hennes sista

I helgen tar Adele farväl av fansen 01:19
ROCKBJÖRNEN

Helgens London-spelningar kan komma att bli Adeles sista.

Stjärnan är inte säker på att hon kommer ge sig ut på turné igen.

– Att turnera passar mig inte, skriver artisten till fansen uppger ContactMusic.

1 av 3 | Foto: Joel Ryan / AP TT NYHETSBYR N

Det har länge ryktats att Adeles pågående turné kan bli hennes sista. Nu berättar världsstjärnan att helgens framträdanden i London möjligtvis blir hennes sista någonsin.

– Jag gjorde endast den här turnén för er skull, för att kunna påverka er på samma sätt som några av mina favoritartister påverkat mig live. Jag ville att mina sista föreställningar skulle vara i London eftersom jag inte vet om jag någonsin kommer göra en till turné igen och för att jag i sådana fall ville att min sista gång blir hemma, förklarar Adele i ett brev till sina fans som gått att köpa tillsammans med turnéprogrammen uppger ContactMusic.

Tackar fansen

Under turnén har Adele gjort spelningar i Europa, USA, Australien och Nya Zealand, och hon uppskattas ha sjungit för närmare 1,5 miljoner hängivna fans. Men Adele har aldrig känt sig bekväm med turnélivet.

– Att göra en turné är en speciell upplevelse som inte passar mig särskilt väl. Jag älskar att vara hemma och njuter av de små sakerna i livet. Plus att jag är dramatisk och har haft hemska upplevelser av att turnéra, berättar hon vidare i brevet.

Adele passar även på att tacka sina fans för all den kärlek hon känt under spelningarna.

– Jag kommer minnas det resten av livet. Jag älskar er.

ARTIKELN HANDLAR OM

Adele