Rockbjörnen

PRESENTERAS AV

Benjamin Ingrosso om Rockbjörnen: ”Skitkul”

Artisten: ”Ser verkligen fram emot att få spela”

Av: 

Alex Hartelius

ROCKBJÖRNEN

Benjamin Ingrosso är en av artisterna som uppträder på kvällens Rockbjörnen.

Han är nominerad i tre kategorier och säger till Nöjesbladet att det känns ”skitkul” och ”ärofyllt”.

– Jag ser verkligen fram emot att få spela min nya singeln.

Rockbjörnen firar 40 år och levererar en fartfylld afton i Kungsträdgården under tisdagskvällen. Benjamin Ingrosso är en av artisterna som uppträder och är själv nominerad i kategorierna Årets manliga liveartist, Årets konsert och Årets fans”.

– Det känns skitkul och ärofyllt att få vara nominerad i tre kategorier. Jag ser verkligen fram emot att få spela min nya singel, säger Benjamin Ingrosso.

Förra året vann han kategorin Årets manliga liverartist och året innan det hade var han nominerad och spelade på Rockbjörnen.

– Och året innan det var jag bara här och hängde. Då hoppades jag på att nån dag få vara nominerad, så det är kul att få vara nominerad i tre kategorier. Det är ett kvitto på att det man gör funkar och att det fortsätter att funka.

Dessutom är även vännen Felix Sandman nominerad i samma kategorier som Benjamin Ingrosso.

– Vi skrattar åt det. Det är bara kul. Vi är flera vänner som är nominerade i samma kategorier. Så är det i den här branschen, vi tävlar om samma saker. Det finns ingen rivalitet, även om alla kollegor på sätt och vis är ens konkurrenter.

Programledarna: ”Varit nervösa”

Programledarna Frida Söderlund och Johanna Nordström säger att de är supertaggade inför Rockbjörnen, och beskriver manuset som ”otroligt”.

– Manuset är så pass otroligt att vi utmanar oss båda att inte skratta åt varandra, det är egentligen vårt enda problem – att inte skratta åt varandra, säger Frida Söderlund.

Under gårdagen gjorde de sitt första rep på scen och säger att den sista versionen av manuset sattes i fredags.

– Vi har inte haft jättelång tid på oss. Allt konstigt som eventuellt kan hända i morgon får vi helt enkelt ta på volley. Då får vi skicka ut Johanna som får skämta lite.

Är ni nervösa?

– Att göra något live är ju extremt läskigt, men också det absolut roligaste som finns. Det finns en konstant nerv i att vad som helst kan hända och väldigt mycket är upp till oss, vi ska ju vara tittarna och publikens guide under kvällen. Det sätter en viss press, men vi ska bara försöka ha så roligt som vi kan och göra det bästa av det.

Frida Söderlund har varit programledare för Rockbjörnen tidigare, men för Johanna Nordström blir det premiär.

– Jag har varit på Rockbjörnen typ varje år. Jag har varit så himla nervös, för det är fansens gala och jag vill inte göra dem besvikna. Men jag tycker det är så himla tryggt och bra att få göra det med Frida som gjort det här så många gånger. Hon har programledarvanan och jag har stand up-vanan så vi är en väldigt bra kombo, säger Johanna Nordström.

ANNONS

Uppdatera kontorsgarderoben! Hos Åhléns hittar du det senaste modet från välkända varumärken.

Extern länk från Åhléns

Gå till butiken

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Rockbjörnen

/

Rockbjörnen

LÄS VIDARE

Sandmans besked: Hollywood nästa

ÄMNEN I ARTIKELN

Rockbjörnen

Benjamin Ingrosso