Justin Bieber kramar fans i skogen – i Boden

Ida Bergdahl, 18: ”Jag kommer inte att tvätta den här tröjan”

Justin Bieber cyklar runt i skogarna i Boden.

Där bjöd han även lyckliga fans på varsin kram.

– Jag tar studenten nästa vecka och det här är den bästa presenten någonsin, säger Ida Bergdahl, 18.

Justin Bieber befinner sig i Boden i Norrbotten. Enligt Aftonbladets fotograf på plats, Simon Eliasson, kom popstjärnan plötsligt cyklande på en äng nära det område där hotellet han bor på ligger.

– Jag är här för att ta de lugnt och vara ifred, säger Justin Bieber till Aftonbladet.

Kramade fans

I området befann sig även Ida Bergdahl, 18. Hon är ett stort Bieberfan från Piteå som valde att åka till Boden tillsammans med fyra vänner efter att hon hört att popstjärnan var på besök.

– Alltså det är så sjukt. Jag låg hemma och solade när jag fick reda på att Justin var här uppe. Jag har tänkt fara på hans konserter tidigare men inte kunnat. Att jag nu har fått prata med honom och krama honom går inte att beskriva, säger hon till Nöjesbladet.

Ida Bergdahl intygar att hon är skakis efter mötet med idolen.

– Ja, väldigt. Jag tar studenten nästa vecka och det här är den bästa presenten någonsin. Jag kommer inte att tvätta den här tröjan, säger hon.

Handlade vildmarksprylar

Under onsdagen spelade Justin Bieber i Stavanger i Norge. Där ska han ha köpt på vildmarksutrustning för 90 000 norska kronor. Hans representanter ska bland annat ha inhandlat långkalsonger, sovsäckar, mössor, ficklampor och kokkärl.

Publisert:

LÄS VIDARE