Rockbjörnen

Ica Maxi tjuvstartade Bossens världspremiär

Av: 

Karolina Skoglund

ROCKBJÖRNEN

Men för resten av världen är det tre dagar kvar

FICK TAG PÅ BOSSEN Malle Lungberg tillsammans med dottern Hanna kan nu lyssna av Bossens nya album ”Wrecking ball” – tre dagar före alla andra.
FICK TAG PÅ BOSSEN Malle Lungberg tillsammans med dottern Hanna kan nu lyssna av Bossens nya album ”Wrecking ball” – tre dagar före alla andra.

Om tre dagar är det världspremiär för Bruce Springsteens efterlängtade album ”Wrecking Ball”. Men på Ica Maxi runtom i landet säljs den redan nu.

– Jag blev jätteförvånad när jag såg den, säger Hanna Kastl-Lungberg.

Hanna Kastl-Lungberg, 19, gick i går kväll in på Ica Maxi i svenska Kungälv tillsammans med sin mamma. Plötsligt får de se Bruce Springsteens nya album ”Wrecking Ball” stå på en hylla i butiken.

– Jag blev jätteförvånad. Min mamma är hans största fan och hon har gått och pratat länge om att den ska komma först på tisdag, säger hon till Nöjesbladet.

Misstänkte miss

Även om de misstänkte en miss från Ica Maxis sida köpte de skivan och dubbelkollade vilket datum den skulle släppas när de kom hem. Och mycket riktigt visade det sig fortfarande vara tisdag som gäller.

– Men jag tycker det är jättekul att den fanns här. Mamma har redan lyssnat en del på skivan och hitintills tycker hon att den är riktigt bra, Hanna Kastl-Lungberg.

”Kan tvingas dra tillbaka”

Staffan Ekengren, presschef på Ica, säger att skivan kan ha sålts i alla Sveriges Ica Maxis butiker med start i går.

– Vi fick besked från våra distributörer att vi fick börja sälja den då. För vår egen personal är det omöjligt att hålla koll på det officiella datumet när skivan ska släppas eftersom vi säljer så mycket film och musik, säger han.

Om det visar sig ha varit ett misstag som gjort att skivan släppt för tidigt kan Ica Maxi-butikerna tvingas dra tillbaka skivorna.

– Ja, det får vi göra i värsta fall. Men först måste vi titta på om det begåtts något misstag över huvud taget.

Fick okej att sälja

Markus Johansson, vd för bolaget Kosta Musikprodukter AB, som är distributörer till Ica, säger att inget fel begåtts från deras sida.

– Vi fick okej från musikbolaget att börja sälja skivan i går. Mer än så vet jag inte.

ANNONS EXTERN LÄNK

Missa inte Zlatans nya bok "Adrenalina" – förbeställ här!

Sportbladet Shop

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Rockbjörnen