Johnny Depp kommenterade inte anklagelserna

ROCKBJÖRNEN

Spelade på ett fullsatt Gröna Lund – höll låg profil

1 av 6

Flera uppmanade till bojkott av Hollywood Vampires spelning på Gröna Lund efter att Amber Heard anklagat Johnny Depp för misshandel.

Men konserten blev fullsatt och ingenting annat än jubel hördes från publiken.

Depp kommenterade ingenting kring sin stormiga vecka.

”Tack så mycket” och ”Hej Gröna Lund” var det enda Johnny Depp sa under Hollywood Vampires spelning på Gröna Lund i Stockholm på måndagskvällen. Resten av mellansnacket stod sångaren Alice Cooper för.

Den senaste veckan har Johnny Depp varit i blåsväder efter att hans fru Amber Heard lämnade in en skilsmässoansökan efter 15 månaders äktenskap. I samma veva berättade hon att Depp hade misshandlat henne flera gånger.

17 000 såg konserten

Inför Hollywood Vampires spelning på Gröna Lund var det många som protesterade och uppmanade till bojkott, bland annat genom hashtaggen ”ImWithAmber” på Twitter.

Men Gröna Lund blev fullsatt. Vid 19.30 fick nöjesparken stänga portarna då maxkapaciteten på 17 000 personer var nådd.

Johnny Depp har legat lågt och har inte kommenterat anklagelserna, men har förnekat genom sin advokat. Han har heller inte dömts för något brott. Domstolsförhandlingarna väntas återupptas den 17 juni.

Delade ut slängkyssar

Inte heller under konserten på Gröna Lund valde Depp att kommentera misshandelsanklagelserna.

Han höll låg profil och sa få ord från scenen. Skådespelaren delade ut några slängkyssar och vinkade glatt, vilket publiken svarade på genom att jubla högt. Inne på Gröna Lund var misshandelsanklagelserna som bortblåsta och Depp fick ingenting annat än kärlek från publiken.

Åkte båt till Gröna Lund

Johnny Depp, Joe Perry och Alice Cooper anlände till Grand Hôtel strax efter klockan 9 på måndagsmorgonen. Senare på dagen sågs Alice Cooper äta lunch i hotellets restaurang och under eftermiddagen intog Joe Perry en cigarett på sin balkong.

Johnny Depp syntes inte till igen förrän det var dags att åka till Gröna Lund, vilket han gjorde med båt från Skeppsholmen.

”Bra publik, trevligt folk”

Även efter spelningen valde en del av bandet att ta sig tillbaka till stan med båt. Vid 22.30-tiden anlände bland annat trummisen Matt Sorum, tidigare medlem i Guns N' Roses, och basisten Robert DeLeo till Skeppsholmen, i sällskap med svenska regissören Jonas Åkerlund.

– Bra publik, trevligt folk. Jag gillar att vara här, säger Matt till en autografjägare.

Joe Perry, Alice Cooper och Johnny Depp tog en annan väg tillbaka från spelningen.

Efter konserten festade flera ur bandet hemma hos Jonas Åkerlund i centrala Stockholm.

På tisdag spelar Hollywood Vampires i Danmark.

ARTIKELN HANDLAR OM

Rock