Rockbjörnen 2016

Amanda Winbergs statement på gula mattan

Av: 

Linnéa Borgert

ROCKBJÖRNEN

”Tycker att det är sjukt att en kvinnas bröstvårtor censureras”

”Idol”-stjärnan Amanda Winberg valde att komma till Rockbjörnen utan byxor.

Och en jacka med med texten ”watch this shocking video before it gets banned”.

– Jag tycker att det är sjukt att en kvinnas bröstvårtor censureras, men inte en fett elak kommentar som kan påverka människor negativt, säger hon.

En av de mest speciella outfitsen under Rockbjörnen hade Amanda Winberg. Iklädd nätstrumbyxor, en body och en lackjacka ville hon leverera ett budskap som ligger henne varmt om hjärtat.

– Den säger bra grejer. Det finns mycket som tas bort som jag inte tycker borde tas bort och vice versa från internet, säger hon och fortsätter:

– Det är så typiskt. Varje gång jag har en intervju så snackar vi om näthat. Jag tycker att det är sjukt att en kvinnas bröstvårtor censureras, men inte en fett elak kommentar som kan påverka människor negativt.

Rockbjörnen/fansens pris | Aftonbladet

Ville göra ett statement

Amanda Winberg berättar att hennes outfit är designad av Isabelle Larsson Knobel.

– Det är en sjukt up and coming designer. Och så står det ”watch this shocking video before it gets banned”. Jag tycker framförallt att det är en jävligt snygg jacka och outfit.

– Jag tycker det är fett att prata om det på ett schysst sätt. Jag vill ge mig in i diskussionen på ett sätt som jag känner att jag kan representera och på en bra nivå. Då tänker jag ”varför inte göra det med en statement outfit”.

ANNONS

Ellos erbjuder upp till 30% rabatt på flera välkända varumärken

Extern länk från Ellos SE

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Sandmans besked: Hollywood nästa

ÄMNEN I ARTIKELN

Rockbjörnen 2016

Amanda Winberg

Rockbjörnen

Idol