Madonna tvingade gäster flytta

Av: Helena Trus, Martin Ekelund, Martin Gustafsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Stjärnan väcktes av barn – då fick grannarna byta rum

har hon bara lämnat hotellet för att åka till Ullevi och tillbaka. Här lämnar hon arenan för att åka direkt till flygplatsen och ett väntade plan som tog henne till London.
Foto: Peter Wixtröm
har hon bara lämnat hotellet för att åka till Ullevi och tillbaka. Här lämnar hon arenan för att åka direkt till flygplatsen och ett väntade plan som tog henne till London.

GÖTEBORG. Storstjärnan fick sin skönhetssömn förstörd på grund av barnskrik.

Enligt källor tvingades de andra hotellgästerna flytta.

Nöjesbladet avslöjar allt om Madonnas hemliga liv på hotellet.

Foto: Foto: PER-OLOF SÄNNÅS
Medan Madonna har hållit sig inne på hotellet under hela sin vistelse i Göteborg har barnen rört sig lite mer. Här lämnar Rocco, Lourdes och Mercy James hotellet för att åka och se mammans show.

Världsstjärnan Madonna, 50, tog inte ett steg utanför SAS Radisson-hotellet under vistelsen i Göteborg. När hon i natt lämnade landet har hon hållit sig inne på hotellet – i 41 timmar. Nästan två dygn.

Men det har inte varit utan dramatik. Enligt uppgifter till Nöjesbladet fick Madonna sin skönhetssömn förstörd natten till lördag.

Hon väcktes av barnskrik.

Och det var inte barnen Mercy James, 4, David Banda, 3, Rocco, 8, eller Lourdes, 12, som förde oväsen. I stället var det skrik från ett annat hotellrum som störde Madonna.

”Handlade bara om jobb”

Hotellpersonalen tvingades efter ilskna samtal från Madonnas management flytta runt de andra hotellgästerna.

När Madonna spelade i Oslo och Helsingfors tog hon båtturer med familjen och shoppade finsk lyxdesign. I Göteborg tog hon inte ett steg utanför hotellet. Enda skymten hon gett alla förväntansfulla fans är den genom en bilruta.

Madonna nobbade fans och festarrangörer som hoppats på storbesök. Lyxbåtar som bokats upp användes aldrig.

– Det här besöket handlade bara om jobb för henne, säger en källa med god insyn.

Hennes 210 kvadratmeter stora svit bjöd på bekvämligheter som bastu och matplats för tio personer. Men den stora tv:n har inte slagits på.

Assistenten svor högt

– Mina barn tittar inte på tv. Tv är skit, har Madonna tidigare sagt till Lifesitenews.

Till skillnad från Madonna har barnen rört sig desto mer på hotellet. Ett stort frukostbord har stått redo vid 10-tiden varje morgon.

Men i går var sällskapet vid bordet inte nöjda. Bestick fattades och en irriterad assistent fick gå och hämta samtidigt som han svor högt.

Vid 15-tiden både i fredags och i lördags tränade Madonna på sitt egna gym som byggts upp inne på hotellet. Att träningsmaskinerna fick plats var också en anledning till att hon valde att bo på SAS Radisson.

I går syntes en svettig storstjärna omgärdad av vakter när hon lämnade ett träningspass med den personliga tränaren.

En vit handduk runt axlarna, träningskläder och ett rött sportlinne hade hon på sig.

”Hade blivit hysteriskt”

– Hon var jättesvettig, hon tränar ju ihjäl sig, sa en person som såg Madonna omgiven av vakter som hindrade nyfikna från att komma nära.

Madonna hade ändå vissa planer på att ge sig ut på stan. Enligt uppgifter till Nöjesbladet var ett restaurangbesök inplanerat på fredagskvällen.

Men det ansågs för osäkert och avblåstes. Säkerhetsbolagen fick som de ville.

– Det skulle ha blivit för hysteriskt, säger en källa.

Nöjesbladet har sökt hotellets chef, Malin Franck, utan att nå henne.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN