Rockbjörnen

Live Nation: Det finns inget kontrakt

ROCKBJÖRNEN

De kommenterar biljettbråket.

Roxette.
Roxette.

Med anledning av dagens artikel om biljettkonflikten kring Roxettes konsert i Halmstad, vill Live Nation och Roxette - via sitt juridiska ombud Staffan Boström - lämna följande kommentar:

Fakta är att varken Roxette eller Live Nation har haft något avtal med BiljettNu. BiljettNu har endast haft avtal med The Race Legends för Anderstorpskonserten och racingtävlingen, som ställts in. The Race Legends har också i anledning av den inställda Anderstorpskonserten uppmanat BiljettNu att upphöra med sin biljettförsäljning. Det är helt obegripligt att BiljettNu mot denna bakgrund fortsätter att sälja biljetter, som påstås ge inträde till ett helt nytt evenemang där varken The Race Legends eller BiljettNu är inblandade.

I dagens artikel säger BiljettNu:s vd Hans Haraldsson att ett "skenavtal" upprättats mellan Live Nation och Roxette. Något skenavtal eller annat avtal än det ursprungliga och numera uppsagda evenemangsavtalet mellan Live Nation (Roxette) och The Race Legends har aldrig existerat. Uppgifterna och insinuationerna är helt gripna ur luften.

Det förtjänar än en gång framhållas att BiljettNu aldrig varit part i avtal eller i övrigt haft några rättigheter som rör Halmstadkonserten och det finns därför inget att "stjäla" som artikeln så oriktigt och vilseledande uttrycker det. BiljettNu:s tilltag är helt obegripligt och fullt likvärdigt med att Ryanair skulle sälja biljetter som påstås ge rätt att flyga med SAS eller att köpare av Coop-varor hänvisas till att reklamera hos ICA.

(Nöjesbladet)

ANNONS

Just nu upp till 70% rabatt! Flyttrea på mode, inredning, skönhet och barnkläder.

Extern länk från Åhléns

Shoppa här!

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Rockbjörnen

/

Rockbjörnen

ÄMNEN I ARTIKELN

Rockbjörnen