Malcolm Young förväntas inte återvända till AC/DC

ROCKBJÖRNEN

Spekuleras i vad han lider av för sjukdom

1 av 2 | Foto: Malcolm Young.

Pausen blir permanent.

Malcolm Young verkar inte återvända till AC/DC.

– Jag förväntar mig inte att se Malcolm återvända, säger biografiförfattaren Jesse Fink till Classic Ultimate Rock, enligt Blabbermouth.

I april tog gitarristen Malcolm Young, 61, en paus från AC/DC.

Den verkar vara av det mer permanenta slaget.

”Förväntar mig inte att se Malcolm återvända”

Jesse Fink, författaren till AC/DC-biografin ”The Youngs: The Brothers Who Build AC/DC”, säger till Ultimate Classic Rock att han inte lär komma tillbaka, enligt Blabbermouth.

– Jag förväntar mig inte att se Malcolm återvända. Jag tycker det viktiga är att vi alla låter Mal vara och hoppas att han kan återhämta sig. Men jag tror vi alla ska förvänta oss att Stevie Young spelar med bandet nu, säger Jesse Fink.

Spekulerats i vad han lider av

Malcolm Youngs sjukdom har aldrig blivit offentlig, även om det har spekulerats en hel del i vad han lider av. Att bandet först gick ut med en paus verkar ha fått många att förvänta sig en comeback.

Jesse Fink sågar den teorin.

– Hans sjukdom är en privatsak. Men fans verkar tro att sjukdomen bara kommer försvinna snabbt och att han ska stå där på scenen när de utannonserar sin turné. Om det jag har hört från flera källor är sant, så förväntar jag mig att Stevie Young kommer turnera med bandet, inte Malcolm, säger han till Ultimate Classic Rock enligt Blabbermouth.

Stevie Young, 57, är Malcolm Youngs brorson.

ARTIKELN HANDLAR OM