Rockbjörnen

PRESENTERAS AV

The Fooo: ”Känns helt jävla magiskt”

Flickidolerna om förstaplatsen på albumlistan

Adios, Avicii!

The Fooo tar över förstaplatsen på albumlistan med debutalbumet ”Off the grid”.

– Det känns helt jävla magiskt, säger Oscar ”OG” Molander.

Fansen har orsakat hysteri sedan dag ett.

Och drygt en vecka efter att The Fooo släppte debutalbumet ”Off the grid” har de också placerat pojkbandet etta på svenska albumlistan. Det puttar ner stjärn-dj:n Avicii, 24, från vad som verkade vara en ohotad förstaplats.

– Att ha en etta direkt med sitt debutalbum känns helt jävla magiskt. All den positiva respons vi fått betyder sjukt mycket för oss, att den tiden vi la ner på albumet uppskattas, säger Oscar ”OG” Molander, 17.

Sålt slut direkt

Inför de två skivsigneringarna i Stockholm och Göteborg har skivan sålt slut timmar i förväg. Trycket har dessutom varit så stort att bandet tvingats förlänga signeringstiden.

– När vi bestämde att släppa ”Off the grid” som fysiskt album var det många som sa till oss att cd-skivan var död. Jag tycker att vi har motbevisat det rätt ordentligt, först på våra signeringar och nu med förstaplatsen, säger Oscar Enestad, 17.

”Kunde inte ha bett om bättre resultat”

The Fooo gjorde så sent som i lördags turnépremiär framför ett utsålt Annexet. I kväll kan du ställa dina frågor direkt till pojkbandet i live-tv på nojesbladet.se. Klockan 20.20 besöker killarna Aftonbladets tv-studio och då kan du chatta in dina frågor och The Fooo kommer att svara på dem i sändningen.

– Vi har jobbat hårt med den här skivan eftersom det blev det första som vi skulle gå ut med ordentligt. Vi kunde inte ha bett om bättre resultat, så kul att både de gamla fansen och nya människor gillar den, säger Omar Rudberg, 15.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN