Rockbjörnen

Pernilla Wahlgren om Benjamin: ”Superstort att vinna Rockbjörnen”

Av: 

Jakob Meijer

ROCKBJÖRNEN

Benjamin Ingrosso har chans att kamma hem två priser på kvällens Rockbjörnen.

Och precis som när han tog hem Mello kommer både Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso vara på plats.

– Skulle han ta hem ett pris är det superstort. Vem vill inte ha en Rockbjörn?, säger Pernilla Wahlgren.

I kväll är det dags att avslöja vinnarna i Rockbjörnen 2018 – fansens pris. Benjamin Ingrosso är en av artisterna som har chans att prisas på den stora galan i Kungsträdgården i Stockholm.

Han är nominerad i kategorierna årets manliga liveartist och årets svenska låt.

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso, som båda är aktuella med en ny säsong av ”Wahlgrens värld” på Kanal 5, kommer vara på plats för att stötta familjemedlemmen.

Bianca Ingrosso unnar sin lillebror all framgång.

– Jag är alltid svinstolt över Benjamin. Jag har sagt det ända sen han var liten, det spelar ingen roll hur bra det går för mig, för jag lever på moln så länge det går bra för honom. Min karriär kan gå helt okej, men så länge det går käpprätt uppåt för honom så är jag glad.

Pernilla Wahlgren.

Familjen i tårar

När Benjamin Ingrosso vann Melodifestivalen i våras brast Pernilla och Bianca ut i stora glädjetårar. Om det blir en lika kraftig reaktion i kväll återstår att se.

– Oj, jag vet inte. Jag kanske kommer vara nervös. Jag får se. Det är hedrande bara att vara nominerad. Det finns så mycket bra artister i Sverige, så jag tror han är jätteglad och nöjd bara för det. Men självklart. Skulle han ta hem ett pris är det superstort. Vem vill inte ta hem en Rockbjörn?, säger Pernilla Wahlgren.

Över en miljon röster har kommit in till årets Rockbjörnen, Sveriges största och äldsta musikpris där fansen utser årets bästa liveartister. Galan i Kungsträdgården, som är gratis för alla som vill komma och titta, sänds även gratis på aftonbladet.se, Splay och Facebook.

ANNONS EXTERN LÄNK

Basplagg 3 för 2 – handla barnens kläder till bra pris hos Lindex här!

Lindex

Publisert:

LÄS VIDARE

Sandmans besked: Hollywood nästa

ÄMNEN I ARTIKELN

Rockbjörnen

Pernilla Wahlgren

Benjamin Ingrosso

Bianca Wahlgren Ingrosso