Pharrell Williams är i Stockholm

Besöker svensk lyxrestaurang

1 av 3
ROCKBJÖRNEN

Artisten Pharrell Williams är i Stockholm.

Han har bland annat setts utanför Grand Hotel.

– Han kom ut ur stora entrén och gick rakt till bilen tillsammans med ett litet sällskap, det gick väldigt fort, säger Aftonbladets P-O Sännås.

Artisten Pharrell Williams befinner sig i Stockholm. Under torsdagkvällen syntes han utanför Grand Hotel. Hans hoppade sedan in i en bil utanför lyxhotellet.

– Han kom ut ur stora entrén och gick rakt till bilen tillsammans med ett litet sällskap, det gick väldigt fort, säger Aftonbladets P-O Sännås.

Stjärnan hade dock inte tid för fansen.

– Det stod några autografjägare utanför men han gick bara rakt förbi.

På plats vid hotellet fanns även producenten Arash ”Ash” Pournouri. Han är främst känd som före detta manager till den svenska dj:n Tim ”Avicii” Bergling.

Pharell ska enligt uppgift till Nöjesbladet därefter ha ätit på en lyxrestaurang på Östermalm i Stockholm.

Höll tal i Stockholm

Alexandra Pascalidou har publicerat en bild på sig själv tillsammans med Pharrell på Instagram. Där förklarar hon att han under gårdagen hållit tal på en middag under eventet Symposium Stockholm.

”Den här killen är inte bara en bra sångare. Han är även en stor tänkare och talare. Han pratade om hat och frihet och frustrationen kring att media försöker placera människor i fack”, skriver hon.

Symphosium Stockholm är en festival för kreativa individer där målet är att utmana framtiden inom branscher som teknik, musik och mode. Grundare är Ash Pournouri och Spotifygrundaren Daniel Ek.

Uppträdde i Manchester

Under söndagen uppträdde Pharell på välgörenhetskonserten i Manchester till förmån för de som föll offer i terrorrattacken efter Ariana Grandes konsert den 22 maj i år.

Där sjöng han sina två hitlåtar ”Happy” och ”Get lucky”.

ARTIKELN HANDLAR OM