PRESENTERAS AV

Här spelar Alice Cooper golf – i Kungsbacka

Golfbanan fick besök av rockstjärnan

1 av 2 | Foto: Privat
Alice Cooper gick en golfrunda tillsammans med Oscar Teiffel, 17, i Kungsbacka. ”Han hade bra tryck i bollen”, säger Oscar till Nöjesbladet.
ROCKBJÖRNEN

Rockstjärnan Alice Cooper tycker om golf.

Innan sina kommande Sverigespelningar passade han därför på att gå en runda i Kungsbacka.

– Alice Cooper är en mycket generös person som verkligen bjuder på sig själv, säger Hans Bratt på Vallda golf och country club.

Alice Cooper, 69, befinner sig i Sverige. Under onsdagen uppträder han på Liseberg i Göteborg för att därefter bege sig till Gröna Lund i Stockholm.

Men det är inte bara jobb som står på schemat för rockstjärnan. Under tisdagen passade han på att koppla av på en golfrunda i Kungsbacka. På Vallda golf och country club gick han en runda tillsammans med golfproffset Fredrik Jacobson, 42, och talangen Oscar Teiffel, 17, vilket tidningen Norra Halland var först med att rapportera om.

– Han har varit här och spelat och han tyckte att banan var den bästa han har spelat, säger Hans Bratt, som håller i tävlingar och arrangemang på golfklubben, till Nöjesbladet och fortsätter:

– Alice Cooper är en mycket generös person som verkligen bjuder på sig själv.

Oscar Teiffel är imponerad av Coopers spel.

– Han är en schysst lirare. Jättesnäll och trevlig. Även väldigt bra på golf. Riktigt imponerande var han. Han hade bra tryck i bollen, säger han till Nöjesbladet.

”Ingen särbehandling”

Alice Coopers besök har varit planerat sedan ungefär en vecka tillbaka, berättar Bratt. Enligt honom är det inte främmande att stjärnor besöker golfbanan. Samtidigt är han förtegen om detaljerna kring besöket.

– Han var ju här som privatperson och då får det stanna där.

Kan kända gäster ha speciella önskemål?

– Han kan få hyra en bil men det får vem som helst göra. Det är ingen särbehandling på något sätt. Däremot är vi noga med att de får vara ifred. de kommer ju hit för att göra något de inte gör på scen. Då ska de få göra det i lugn och ro, säger han.

ARTIKELN HANDLAR OM