Tommy Lee stal cykel mitt i stan

Av: Ylva Niklasson

Publicerad:
Uppdaterad:

Rockstjärnans galna fest i Stockholm inför spelningen på Peace & Love i kväll

1 av 4 | Foto: Foto: PER-OLOF SÄNNÅS
Tommy Lee hoppar upp på pakethållaren på cykeln som en av hans vakter fått syn på. Den förvånade ägarinnan springer efter medan de tar en tur runt Mariatorget i Stockholm. Efter en stund får hon sedan tillbaka cykeln av den glada rockstjärnan.

Han hoppar ur taxin och springer i kapp en tjej som han försöker få med sig till hotellet.

Sedan snor han en cykel av en dam på gatan och trampar i väg.

I går lät Tommy Lee Stockholm veta hur en rockstjärna festar.

”This is crazy” står det på hans t-shirt – och Tommy Lee kunde inte beskriva dagen bättre. Mötley Crüe har landat i Sverige. I dag uppträder bandet på Peace & Love i Borlänge – men redan i går bjöd de på show i Stockholm.

Festen inleddes på restaurang Josephinas på Djurgården redan på eftermiddagen. Tommy Lee har ett eget tält med två vänner, dit han även bjuder in några tjejer som var på restaurangen. De skrattar och gapar högt i flera timmar.

Hänger genom fönstret

Vid åttatiden hoppar sällskapet in i en taxi och åker mot Södermalm och hotell Rival där de bor. Under taxifärden hänger Tommy ur genom fönstret och tjoar glatt till folk som de passerar. Folk tittar och pekar förvånat på den amerikanska rockstjärnan.

Vid Mariatorget bromsar taxin plötsligt in och Tommy Lee kastar sig ur baksätet. Han sätter fart rakt över parken för att hinna i kapp en tjej som går på andra sidan. Han försöker övertala henne att följa med honom till hotellet men hon skrattar och förklarar att hon ska med tåget.

Springer efter

Han tänder en cigarett och går tillbaka mot hotell Rival där fans börjar samlas för att få en skymt av Mötley Crüe-trummisen. En dam på cykel bromsar in och undrar om hon har sett rätt.

– Är det verkligen Tommy Lee? frågar hon Nöjesbladet och går fram till honom för att hälsa.

Men det skulle hon inte ha gjort, för en av Tommys vakter har fått syn på hennes parkerade cykel och börjar cykla iväg. Tommy Lee är inte sen att hänga med och hoppar upp på pakethållaren. En mycket förvånad dam börjar efter några sekunders tvekan att springa efter.

Skriver autografer

Scenen är så galen att folk på gatan stannar och gapar. Tommy Lee tjoar glatt och damen skrattar så att hon knappt får luft. Efter en sväng runt Mariatorget får damen tillbaka cykeln och efter några minuters poserande för kameror och autografskrivande går Tommy Lee och hans sällskap upp på sina rum.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN