Rockbjörnen 2015

Måns Zelmerlöw klar för Rockbjörnen

Av: 

Linn Elmervik

ROCKBJÖRNEN

ESC-vinnaren spelar i Kungsträdgården den 12 augusti

Han blev hela Sveriges ”Hero” efter vinsten i Eurovision Song Contest i maj.

Nu är det klart att Måns Zelmerlöw, 29 uppträder på Rockbjörnen.

Artisten gör ett stopp i sin intensiva turné för att gästa Sveriges största musikfest.

Den 12 augusti presenteras vinnarna i Rockbjörnen efter en rekordjämn omröstning. Vilka som får ta emot läsarnas musikpris avslöjas under den direktsända galan i Kungsträdgården i Stockholm.

Och förutom prisutdelning bjuds det på artistunderhållning på hög nivå. Sedan tidigare är det klart att Molly Sandén, Eric Saade och Samir & Viktor spelar på galan.

Nu kan Nöjesbladet avslöja att de får sällskap av Måns Zelmerlöw.

RÖSTA PÅ ROCKBJÖRNEN 2017

På segertåg genom Sverige

”Heroes”-sångaren har haft ett riktigt succéår, och turnerat intensivt genom Sverige sedan vinsten i Eurovision Song Contest. Turnén sträcker sig så långt som till London, Berlin och Barcelona, men innan dess gör han alltså ett efterlängtat stopp i Kungsträdgården.

Zelmerlöw blev ett känt ansikte när han tävlade i ”Idol 2005” och kom på femte plats. Sedan dess har han haft hits som ”Cara Mia” och ”Hope and Glory” men bäst har det kanske gått för ”Heroes”.

”Känns helt otroligt”

I maj tog en överlycklig Måns hem Eurovision Song Contest inför en jublande arena i Wien med den favorittippade låten.

– Jag trodde inte att jag skulle göra det, jag trodde att jag skulle komma tvåa eller trea så det känns helt otroligt, sa en segerrusig Zelmerlöw efter showen.

Därmed tog han tillbaka Eurovisionguldet till Sverige efter tre år och i maj 2016 hålls Eurovision Song Contest i Globen i Stockholm.

Men Måns Zelmerlöw levererar inte bara underhållning, utan har dessutom chans att ta hem en egen Rockbjörn. ”Heroes” är nominerad till Årets låt.

Vill du rösta på honom - eller någon annan favorit - hittar du röstningsformuläret här. Och det är dags att skynda på! Omröstningen stänger den 6 augusti.

ANNONS EXTERN LÄNK

Kvällens hetaste match på Oddset: Frankrike–Tyskland i EM. Den som vet mest vinner mest. Till Oddset. | Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

RÖSTA PÅ ROCKBJÖRNEN 2017
Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Rockbjörnen 2015

Molly Sandén

Eric Saade

Måns Zelmerlöw

Samir Badran

Viktor Frisk

Rockbjörnen