Justin Bieber

Fansen: Justin Bieber har ingen respekt alls

Av: 

Terese Allert

ROCKBJÖRNEN

Gråtande beliebers fick tröstas efter hastigt möte med stjärnan: De blev helt överkörda

Svenska beliebers har väntat utanför världsstjärnans hotell i timmar och betalat tusentals kronor för meet and greet.

Men Justin Bieber har gjort dem besvikna.

– Jag har väntat i 30 timmar, han har ingen respekt alls, säger Betty Tibebu, 16.

Justin Bieber anlände till Grand hotel vid lunchtid i går, iförd mask. Under hela Sverigebesöket har han fortsatt vara anonym och har endast lämnat hotellet för att åka till Globen. Att han bara har kunnat skymtas några få sekunder gör fansen upprivna och ledsna.

– Jag har väntat i 30 timmar, han har ingen respekt alls. Han kunde ha visat sig i ett fönster, hälsat eller någonting, säger Betty Tibebu, 16.

Helen Belay, 14, fyller i:

– Jag stod här i 13 timmar i går och fyra timmar i dag. Jag förstår inte varför han leker cool. Han kommer hit med mask och visar sig bara i fyra sekunder, säger hon.

Väntade hela dagen

På marken sitter Valentina Hanna, 15, och tröstar sin gråtande kompis som missade stjärnan. Hon hade gått i väg för att köpa vatten precis när Bieber kom ut från hotellet. De hade väntat hela dagen.

– I Oslo kom han ut och tog kort och skrev autografer. Det är fett taskigt att han inte har gjort det här. Tro mig, han kommer förlora fans.

Till varje spelning har ungefär hundra hängivna fans köpt meet and greet-biljetter för tusentals kronor. I priset ingår att få träffa Bieber och fotas med ­honom. Igår var det dags för Maya Lindberg och hennes kompis att få möta sin stora idol. Men det blev inte som de hade tänkt sig.

– Alla stod på rad och fick en lång föreläsning om vad de inte fick göra. Som att pussa eller krama honom. Presenter som de hade med sig skulle läggas på ett bord, säger hennes mamma ­Marielouis Lindberg som fick vänta utanför.

Många fans blev rädda över de stränga reglerna och Mayas kompis grät på bilden tillsammans med Bieber.

– De blev överkörda, helt och hållet. De förstod inte vad som hände och det var över på några sekunder. Vakten puttade ut dem ur tältet.

Minns ingenting

Maya betalade själv för sin biljett och har länge drömt om att få träffa idolen. Nu minns hon inte någonting av det som hände.

– Så gör man inte mot barn. Han är ju hennes allt och hon har varit väldigt tyst efter det här. Jag är rädd för att min dotter ska lägga skulden på sig själv, säger Marielouis Lindberg.

Efter gårdagens spelning väntade fansen återigen utanför hotellet. Den svarta bussen som han i vanliga fall har transporterats i dök aldrig upp. I stället valde han att åka in i garaget på baksidan av Grand ­hotel.

Vid kvart i tolv bekräftade polisen att världsstjärnan befann sig inne på hotellet.

ANNONS EXTERN LÄNK

Sprid julkänsla med de vackraste julblommorna! Skicka blombud med Interflora här!

Interflora

Nöjesbladet - Nyheter om kändisar, musik och film | AftonbladetNöjesbladet - Nyheter om kändisar, musik och film | Aftonbladet
Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Justin Bieber