Premiär: Nominera dina favoriter till Rockbjörnen!

ROCKBJÖRNEN

DU bestämmer vem som vinner Nu kan du börja nominera!

1 av 3 | Foto: Håkan Hellström.

Hör ni vrålet? Det är Rockbjörnen som närmar sig.

Den 16 augusti intar Aftonbladets stora musikfest Kungsträdgården i Stockholm.

Nu är det är hög tid att nominera dina egna favoritartister till det prestigefyllda priset.

Foto: Martin Gustafsson tf nöjeschef.

Ja, det stämmer.

I dag är det bara 92 dagar kvar till Rockbjörnen-galan drar igång i Kungsträdgården i centrala Stockholm. Och det blir en rejäl musikfest.

Under kvällen ska utmärkelser som ”Årets kvinnliga artist” och ”Årets livegrupp” delas ut, dessutom kommer ett gäng artister finnas på plats för att uppträda. Det bästa av allt är att kalaset är gratis och att alla är välkomna.

– Det här ska bli årets musikfest, vi är superladdade att ge fansen sommarens bästa kväll, säger Martin Gustafsson, tillförordnad nöjeschef på Aftonbladet.

Pågår till juni

Vem som ska kamma hem vilket pris? Det är upp till dig.

I dag startar nomineringsfasen för Rockbjörnen och det är fritt fram för dig att nominera just dina favoriter. Du har fram till den 10 juni på dig – sedan startar röstningsfasen. Det går att rösta varje dag.

– Vill man se sina favoriter i finalen så gäller det att verkligen gå in och börja nominera, tidigare år har det ofta varit väldigt jämnt så varje nominering gör skillnad, säger Martin Gustafsson.

Förra året var Rockbjörnen större än någonsin. Publiksiffran uppskattades till 15 000, vilket var nytt rekord. Priset delades ut för första gången 1979.

RÖSTA HÄR!

ARTIKELN HANDLAR OM