Rockbjörnen

PRESENTERAS AV

Benjamin Ingrossos vilda segerfest i natt efter Rockbjörnen

Benjamin Ingrosso firade Rockbjörnen-vinsten kungligt.

Han festade fram till sent omgiven av sina vänner.

– Det känns någonstans som det första riktiga priset, som man får av sina fans, säger en överlycklig Benjamin Ingrosso till Nöjesbladet.

Hov1 blev Rockbjörnens stora vinnare, när årets gala ägde rum i Kungsträdgården under onsdagskvällen.

Gruppen kammade hem hela tre priset – ”Årets fans”, ”Årets konsert” och ”Årets livegrupp”. Benjamin Ingrosso utsågs till ”Årets manliga liveartist” och Aviciis ”Without you” prisades postumt som ”Årets svenska låt”. Artistens pappa, Klas Bergling, samt låtskrivaren Sandro Cavazza tog emot statyetten från kultur- och demokratiministern Alice Bah Kuhnkes hand.

Dessutom utsågs Zara Larsson till ”Årets kvinnliga liveartist” för andra året i rad. Artisten, som inte kunde närvara, skickade ett tacktal via en videohälsning – ett tacktal som blev en snackis på den efterföljande efterfesten på rockklubben Harry B James.

– Hon skickade in en video helt osminkad. En av Sveriges största internationella artister visar upp sig så som hon är, utan krusiduller, säger Nöjesbladets Tobbe Ek och vittnar om att tilltaget hyllats bland de festglada Rockbjörnen-gästerna.

Dansgolvet fylldes snabbt av kända ansikten. Hanna Ferm och Chris Kläfford från förra årets upplaga av ”Idol” minglade på dansgolvet. Hanna Ferm hade till och med målat naglarna i Rockbjörnens gula temafärg.

Peg Parnevik festade med pojkvännen Filip Lamprecht samt systern Penny Parnevik. Peg kramades med programledaren Frida Söderlund. Den andra halvan av årets programledarduo, Daniel Norberg, höll även han festfanan högt.

Paow pussades med Rockbjörnen-maskoten och även gruppen De vet du, Poodles-trummisen Christian ”Kicken” Lundqvist samt finske stjärnskottet Isac Elliot fanns bland de festsugna.

Men hårdast av de alla festade kanske Benjamin Ingrosso. Omgiven av kompisar blev hans firande såväl blött som glatt.

– Jag är helt överlycklig. Det här känns så fint och fett. Det känns någonstans som det första riktiga priset, som man får av sina fans. Jag är lite skakig, för det känns sjukt. Man tänker inte på sociala medier att folk faktiskt går in och röstar, säger han.

Publisert:

LÄS VIDARE