Noel Gallagher sågar Avicii: ”Nonsens”

Publicerad:
Uppdaterad:

ROCKBJÖRNEN

Oasis-stjärnan dissar svenskens musik

1 av 16 | Foto: Noel Gallagher på Gröna Lund.

Senast han besökte Sverige kallade han Zlatan för en idiot.

Nu ger sig Noel Gallagher, 48 på nästa svenska superstjärna.

– Jag vill inte veta någonting om Avicii, säger han till brittiska NME.

Inför sin spelning på Gröna Lund i början av juli sågade Oasis-frontmannen Noel Gallagher ett helt gäng svenska stjärnor. Robyn och Zlatan Ibrahimovic var några som fick sin beskärda del av kritiken.

– Den här snubben är en jävla idiot. Jag gillar inte honom, han är full av skit. Han är ungefär som min bror, snackar mycket men kan inte backa upp det, sa han om fotbollsstjärnan till Nöjesbladet.

”Sånt där David Guetta-nonsens?”

Nu ger sig Gallagher på ännu en svensk superstjärna. I en intervju med brittiska NME deklarerar han att han absolut inte gillar DJ:n och producenten Tim ”Avicii” Bergling. Det rapporterar Göteborgs-Posten.

– Jag vet ingenting om Avicii och jag vill inte veta någonting om Avicii. Är det sådant där David Guetta-nonsens? säger han.

I helgen spelade båda artisterna på festivalen T In The Park i Skottland. Att Avicii framträdde dagen innan Noel Gallagher uppskattades inte av den brittiska stjärnan.

– Men oroa dig inte, jag kan rädda festivalen efter det.

Gillar Sverige

Gallagher har tidigare berättat att han sällan uppskattar andra artister, men att det finns svenska musiker han tycker om.

– Jag gillar Sverige och jag gillar de svenska band jag har träffat och turnerat med som Soundtrack of our Lives och Caesars, sa han under sitt Sverigebesök.

Publicerad:

LÄS VIDARE