Helena Paparizou

Helena Paparizou till Pridefestivalen

Av: 

Andreas Hansson

ROCKBJÖRNEN

Helena Paparizou är klar för Pridefestivalen.

Nöjesbladet kan avslöja att sångerskan intar scenen på festivalens populäraste kväll - schlagertorsdagen.

Den svenskgrekiska stjärnan får sällskap av bland andra Gina G och Emmelie de Forest.

Hon har haft mängder av hits med gruppen Antique och som soloartist. 2005 vann hon Eurovision song contest med ”My number one” och 2006 hade hon den mest spelade låten i radion under sommarmånaderna ”Mambo”.

Nu kan Nöjesbladet avslöja att Helena Paparizou är klar för Pridefestivalen, en av få spelningar i Sverige på senare år.

Hon kommer framträda torsdagen den 1 augusti under Pridefestivalens schlagerpopkväll, vanligen den dagen som lockar flest besökare till Pride.

Men Paparizou blir inte ensam diva på schlagerscenen.

Gina G står på scen

Världsstjärnan Gina G har redan skrivit på sin Facebook-sida att hon också kommer och självklart är hon på plats för att framföra kultklassikern ”Ooh aah... Just a little bit” som hon tävlade med i eurovision 1996.

– Jag älskar Stockholm och det var jättetrevligt när jag sist var på besök på en pr-turné, hälsar Gina G via mejl och hon räknar med fest när hon väl är på plats i stan:

– Tyvärr har jag inte haft möjlighet att delta i Pridefiranden på flera år och det är min favorit bland välgörande ändamål.

Värdar för kvällen blir komikern Anna ”Kåta Gun” Blomberg och radioprofilen Josefin Johansson.

Sedan tidigare är det känt att såväl den första Eurovision-vinnaren och den senaste, Lys Assia och Emmelie de Forrest också kommer medverka.

ANNONS

Fynda produkter från IDUN Minerals! Just nu 20% rabatt på populär makeup, hudvård och hårvård.

Extern länk från Apohem

Köp här!

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Helena Paparizou

Pride

Rockbjörnen