PRESENTERAS AV

Rosh hyllar Zara Larsson: Är en förebild för alla

Delade ut pris till årets bästa kvinnliga liveartist

1 av 3
ROCKBJÖRNEN

Under kvällens stora Rockbjörnen-gala var det till fansens förtjusning Zara Larsson som kammade hem priset för bästa kvinnliga liveartist.

– Hon är en förebild för alla, både killar och tjejer, och det behövs, säger Rosh.

Årets Rockbjörnengala har nått sitt slut, och bland kvällens stora vinnare står bland annat Zara Larsson som bästa kvinnliga liveartist. På plats för att dela ut detta viktiga pris var hiphopartisten Rosh, som vid sidan av artisteriet även agerar som ambassadör för ”Backa systerskapet”.

– Jag gör det här för att det det är så jävla viktigt, berättar Rosh från scenen.

– Vi måste alla lära oss att backa alla, det spelar ingen roll vem du är, hudfärg, religion eller läggning, tillägger hon och får publikhavet att skrika ut ”Backa”.

Tycker Zara behövs

Då Nöjesbladet möter henne backstage efter utdelningen berättar Rosh att det känns speciellt att kunna få dela ut detta pris till ingen mindre än Zara Larsson.

– Det är en stor ära, jag tycker om Zara Larsson jättemycket. Det är ett viktigt pris, ett viktigt budskap, berättar hon.

– Det är viktigt att visa uppskattning och visa att alla måste backa alla, så det var en fet ära att få dela ut priset för årets kvinnliga liveartist. Zara representerar allt det väl hon är en bra förebild för alla unga, både killar och tjejer, och det behövs. Så är hon så ung också, så det gör det bara ännu bättre.

ARTIKELN HANDLAR OM