Rockbjörnen 2017

PRESENTERAS AV

Här är programledarna till Rockbjörnen 2017

Daniel Norberg: ”Omöjligt att inte tacka ja”

Av: 

Louise Åström

ROCKBJÖRNEN

Det är bara en månad kvar till årets Rockbjörn går av stapeln.

Kvällen kommer, precis som de två föregående åren, ledas av Aftonbladets Frida Söderlund som får sällskap av Daniel Norberg och Kristina ”Keyyo” Petrushina.

– Rockbjörnen är verkligen årets höjdpunkt och jag hoppas att så många som möjligt kommer och har en magisk kväll med oss i Kungsträdgården, säger Frida Söderlund.

Den 15 augusti är det dags för Aftonbladets årliga musikpris Rockbjörnen att delas ut igen. Den stora musikfesten hålls i Kungsträdgården i Stockholm.

Årets programledare är Aftonbladets Frida Söderlund, youtubeprofilen Daniel Norberg och Kristina ”Keyyo” Petrushina, även hon youtubeprofil.

– Rockbjörnen! Vilken grej! Det känns kul att få ha ett litet finger med i spelet till en sådan stor och viktig kväll där så talangfulla människor är nominerade. Det var omöjligt att inte tacka ja. Det kommer bli riktigt roligt och jag ska göra mitt allra bästa för att vara med och sy ihop kvällen, säger Daniel till Nöjesbladet.

”Ett perfekt avslut”

Även Keyyo ser fram emot kvällen. Hon kommer senast från att ha programlett tv-programmet ”Talang” tillsammans med Pär Lernström i TV4.

– Det känns rent ut sagt så jäkla kul! Det är en ära och ett perfekt avslut på den här sommaren. Och med så fantastiska medprogramledare kan det inte bli bättre. Jag ser väldigt mycket fram emot det, säger hon.

Frida Söderlund programleder Rockbjörnen för tredje gången.

– Rockbjörnen är verkligen årets höjdpunkt och jag hoppas att så många som möjligt kommer och har en magisk kväll med oss i Kungsträdgården. Galan brukar bli ett minne för livet så jag är väldigt glad att jag får vara med och guida alla genom den här kvällen tillsammans med Daniel och Kristina.

”Känns så fett”

Priset delas ut i åtta kategorier i år. Just nu slåss över 28 artister om att kamma hem en Rockbjörn. De som fått flest nomineringar är hiphop-gruppen Hov1 och Håkan Hellström. Bland de nominerade finns även Magnus Carlson.

– Jag har turnerat runt på heltid sedan 1997 och har aldrig tidigare varit nominerad, tror jag. Det tog mig minst tio år att bli bekväm som frontfigur på scenen. Men nu känner jag mig hemma och tillfreds där, säger Magnus Carlson.

Även Benjamin Ingrosso är nominerad.

– Det känns så fett att ens vara nominerad och att folk verkligen uppskattar det jag skapar i studion och på scen, säger han.

ANNONS

Fynda produkter från IDUN Minerals! Just nu 20% rabatt på populär makeup, hudvård och hårvård.

Extern länk från Apohem

Köp här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Sandmans besked: Hollywood nästa

ÄMNEN I ARTIKELN

Rockbjörnen 2017

Rockbjörnen

Kungsträdgården

Frida Söderlund

Daniel Paris

Hov1

Håkan Hellström