5 Seconds of summer till Sverige

avKarin Dofs

Publicerad:
Uppdaterad:

Popbandet återvänder till Sverige

1 av 4 | Foto: NATANAEL JOHANSSON
HAR EGNA FANS Australiensarna Ashton Irwin, Calum Hood, Luke Hemmings och Michael Clifford är inte bara förband åt One Direction. 5 Seconds Of Summer har numera egna fans när de uppträder.

Äntligen!

Nästa vår återvänder 5 Seconds of summer till Sverige.

– Vi vet att de har enormt mycket fans i Sverige. Det känns naturligt och väldigt bra att vi är ett av stoppen på deras första stora, egna turné, säger Kristofer Åkesson på Live Nation.

Luke Hemmings, Calum Hood, Michael Clifford och Ashton Irwin i australiska 5 Seconds of summer är redo för ytterligare ett Sverigebesök.

På deras kommande Europaturné ”Rock out with your socks out” stannar de i Stockholm. Den 13 maj 2015 spelar de på Globen i Stockholm.

– De är intressant band, de har på väldigt kort tid skaffat en extremt stor fanskara, säger Kristofer Åkesson på Live Nation.

”Rocka”

Killarna hälsar i ett pressmeddelande att de ser fram emot turnén.

– Vi ska försöka göra en så bra liveshow som möjligt. Det är enormt stort för oss att få komma ut och träffa alla fans. Vi kan knappt vänta på att få spela albumet och ännu mer låtar, vi älskar er och hoppas att ni är lika förväntansfulla som vi är. Låt oss rocka, och göra det i dag, säger de.

Biljetterna till Globen-konserten släpps på fredag den 11 juli klockan10.00.

Den 12 maj spelar de i Köpenhamn och den 14 maj i Oslo.

Fansen svimmade

5 Seconds of summer var i juni förband till One Directions konserter på Friends Arena.

De ser inte sig själva som ett pojkband.

– Vi är rock och det är det vi gör bäst. Vi kan inte göra annat, sa Ashton Irwin till Nöjesbladet under det förra Sverigebesöket.

I mars bjöd bandet in 1 000 lyckligt lottade fans till en exklusiv spelning på Berns. Trycket framför scenen blev enorm och flera ur publiken fick lyftas bort.

5 Seconds of summer bildades i Sydney 2011. Deras hit ”She looks so perfect” har legat etta på singellistorna världen över och sålde platina i Australien.

Publicerad:

ARTIKELN HANDLAR OM