Håkan Hellström

I kväll intar Håkan Hellström Ullevi

Av: 

Linn Elmervik

ROCKBJÖRNEN

Han ska snart vara borta en lång, lång tid.

Men först intar Håkan Hellström, 43, Ullevi.

I kväll spelar Göteborgssonen inför 60 000 personer i sin hemstad.

Spelningarna väntas bli hans sista på flera år.

I kväll och på lördag avslutar Håkan Hellström turnén ”Rullande åska” på Ullevi i Göteborg. Totalt väntas drygt 120 000 personer se honom spela på hemmaplan. Nöjesbladet är på plats för att recensera och chatta under konserten.

Under fredagsförmiddagen illustrerade popkungen förväntningarna inför kvällen med en Instagrambild på sig själv på ett tomt Ullevi. Tidigare i veckan beskrev han sina känslor mer utförligt:

”Varje kväll som jag tagit steget ut på scen så har jag i sista sekund fått hejda mig från att vråla 'Halloj göteeeebooorrg!' Och nu, till slut, slipper jag hejda den impulsen. Det blir fint och logiskt att sätta punkt hemma”.

Håkan Hellström planerar paus

I en intervju med Svenska Dagbladet i maj berättade Håkan Hellström att han planerar ett par års paus från scenen efter turnén.

– Jag kommer vara borta i några år nu, säger han. Jag kommer inte tillbaka nästa år och jag kommer nog inte tillbaka året efter det. Det är därför vi gör den här extra turnén i sommar, för att alla som inte kom in förra året ska kunna se oss, sa han då.

”Rullande åska”-turnén har i sommar bland annat besökt Borgholm, Malmö och Stockholm. Turnépremiären på Stockholms stadion fick tre plus av Nöjesbladets musikrecensent Markus Larsson.

ANNONS EXTERN LÄNK

Missa inte: Den nya muminmuggen för 2021 finns hos Cervera – beställ här!

Nordic Nest

Publisert:

LÄS VIDARE

Håkan Hellström: ”Jag måste nypa mig i armen ibland”

ÄMNEN I ARTIKELN

Håkan Hellström

Ullevi

Rockbjörnen