Corey Taylor nära att bli förlamad

ROCKBJÖRNEN

Slipknots frontman fick akutopereras

1 av 4 | Foto: Corey Taylor i Slipknot.

Metal-sångaren ignorerade sin nackskada i 17 år.

När han tillslut uppsökte läkare visade det sig att han tillstånd var akut.

– Jag minns att jag tänkte ”helvete, du kunde ha blivit förlamad din idiot!”, säger Corey Taylor.

Det kunde ha gått riktigt illa för Slipknot-sångaren.

Enda sedan Corey Taylor, 42, ramlade av scenen och landade på huvudet för 17 år sedan har han haft problem med rörligheten i sin nacke. Frontmannen valde dock att ignorera symptomen i många års tid och benämnde dem som ålderstecken, rapporterar Contactmusic.
När Taylor började tappa känseln i högra sidan av kroppen och fick allt svårare med balansen valde han tillslut att söka vård.

– Min läkare skickade mig till en specialist som sa att jag måste opereras genast. Jag frågade om vi kunde skjuta på operationen till efter turnén men han sa nej, berättar han.

Headbangade med nackskadan

Det visade sig vara illa ute med Coray Taylor. Fallet från scenen hade orsakat honom diskbråck som bara blivit värre med åren. 

–  Under årens lopp har ”headbangandet” och allt annat jag gjort bara förvärrat skadan till en punkt då en disk mellan mina ryggkotor krossades in i min ryggmärg, säger Coray Taylor och fortsätter:

– Jag minns att jag tänkte ”helvete, du kunde ha blivit förlamad din idiot!”, säger han. 

Nya utmaningar

Nu är det slut på hoppandet och kastandet med huvudet för Taylor.
Men metal-sångaren hänger inte läpp för det

– Det positiva med det här är att jag älskar utmaningen. Jag har nog förlitat mig på dessa saker för länge, låt oss se om jag får till en show utan att ta till dessa typer av stöttepelare, säger han.

ARTIKELN HANDLAR OM