Rihannas blixtbesök i Sverige

ROCKBJÖRNEN

Lämnade Malmö efter konserten

1 av 3 | Foto: MARGARETA BLOOM SANDEBÄCK
Rihanna.

Hon kom, hon såg, hon lämnade.

Rihanna gjorde en blixtvisit i Sverige.

– Malmö, ni river byggnaden. Jag har den bästa kvällen någonsin, sa hon från scenen.

Andra gången i Sverige på mindre än en månad. Världsstjärnan Rihanna, 28, kom till arenan i Malmö sent på tisdag eftermiddag. Stjärnan flög direkt från ett gästframträdande med Drake på en festival i Kanada, till flygplatsen i Köpenhamn för att sedan ta sig vidare till Sverige. Strax före tio på kvällen äntrade hon scenen till publikens jubel.

– Malmö, hur mår ni? Jag är väldigt exalterad över att vara här i kväll. Jag ser några ansikten som jag känner igen här längst fram, sa hon från scenen.

– Ni river verkligen den här byggnaden i kväll. Tack. Och välkommen till "Anti world tour".

Tackade för bästa kvällen

I början på juli landade stjärnan turnén i Stockholm och Tele2 Arena. Då fanns både Coldplay-sångaren Chris Martin och svenske superproducenten Max Martin i publiken, och Rihanna tillbringade flera dagar i huvudstaden.

Men i Malmö blev visiten kortare. Två timmar efter avslutad konsert hade stora delar av produktionen packats ihop och lämnat Malmö. Enligt uppgifter bor Rihanna på lyxhotell i Köpenhamn under natten inför sin spelning på dansk mark under onsdagen. Men hon lämnade inte Sverige innan hon hann hylla den svenska publiken.

– Jag har den bästa kvällen någonsin. Tack Malmö, sa hon från scenen.

ARTIKELN HANDLAR OM

Rihanna