Rockbjörnen

PRESENTERAS AV

Rolling Stones till Sverige i sommar

Intar Tele 2 Arena i Stockholm i juli

Håll i er!

Rolling Stones kommer till Sverige.

Och de tar med klassikerna.

– Det är minst sagt en efterlängtad konsert, säger Kristofer Åkesson på Live Nation.

Det är ett band i toppform.

När Rolling Stones återvänder till Sverige gör de det genom att inta Tele2 arena den första juli.

– De är precis lika energiska och vitala som de alltid har varit. Det kommer att bli alla gamla hits och en del överraskningar. En stor konsertupplevelse helt enkelt, säger Kristofer Åkesson på Live Nation.

Gör Europa

Under sommaren kommer Mick Jagger, 70, och gänget att underhålla hela Europa med sin "The Rolling Stones – 14 on fire"-turné. Fansen kan förvänta sig gamla rökare som ”Gimme Shelter”, "Jumping Jack Flash” och ”It’s Only Rock ’N’ Roll”.

– Det är helt fantastiskt roligt att de äntligen kommer tillbaka till Sverige. Det var sju år sedan sist så det är minst sagt en efterlängtad konsert. Det är otroligt roligt att kunna hälsa Rolling Stones välkomna tillbaka, säger Åkesson.

Tuff tid för bandet

Bandet har haft en tuff tid sedan Mick Jaggers flickvän L'Wren Scott, 49, hittades död för drygt en vecka sedan. Turnén i Australien och Nya Zeeland ställdes då in. Svenska Live Nation har haft en nära dialog med bandet.

– Det är alltid mycket jobb som ligger bakom en sån här turné överhuvudtaget. Nu har vi en väldigt lång historia med artisten och alltid en nära dialog, men det är mycket som ska klaffa. Vi är enormt glada att det blir av, säger Åkesson.

Biljetterna släpps den 28 mars klockan 09:00.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN