Rockbjörnen 2017

PRESENTERAS AV

Klar: Silentó uppträder på Rockbjörnen

Publicerad:
Uppdaterad:

ROCKBJÖRNEN

Amerikanska rappstjärnan Silentó är en av liveakterna på Rockbjörnen.

Artisten är exalterad över att få medverka – som själv avslöjade sitt gästspel på sociala medier.

Nu finkammar han nätet efter en date till galan i Kungsträdgården i Stockholm den 15 augusti.

1 av 3 | Foto: Drew Gurian / AP TT
Silentó.

Wiktoria, De vet du, Kamferdrops och Benjamin Ingrosso är redan färdiga musikakter på Rockbjörnen.

Nu får de sällskap av ytterligare ett hett namn – i amerikanske rapparen Silentó, mest känd för debutsingeln ”Watch me (Whip/Nae Nae)”.

Stjärnan ser fram emot galan i Kungsträdgården den 15 augusti, som själv avslöjade sitt gästspel på sociala medier. Nu söker han med ljus och lykta efter en date till galan.

Spelar i Sverige för första gången

”Sverige musikgala! Vem vill vara min date?”, skriver han på Twitter följt av brett leende emoji.

Silentó, som har bokats till galan via UrbanMass, har sålt guld i USA och Nya Zeeland samt platina i Australien med sin succéhit ”Watch me (Whip/Nae Nae)”.

– Engagemanget har varit helt fantastiskt kring Rockbjörnen i år och det ser ut att bli både röstningsrekord och rekordjämt mellan de nominerade. Och att nu kunna presentera den internationella stjärnan Silentó, som spelar i Sverige för första gången, är magiskt roligt. Så nu hoppas jag på besöksrekord i Kungsträdgården den 15 augusti också!, säger Ylva Niklasson, Nöjeschef på Aftonbladet.

Röstningen avslutas i natt

Rockbjörnen är fansens musikpris och den stora galan går av stapeln i Kungsträdgården i Stockholm den 15 augusti. Galan är gratis för alla och går också att se live på Aftonbladet.se eller Splay TV:s Youtubekanal.

Det är nu bara timmar kvar till röstningen tar slut, som stänger vid midnatt. Har du inte hunnit rösta på dina favoriter är det alltså hög tid att göra det nu.

Vinn vip-platser till galan

Dessutom – Det går fortfarande att vinna vip-platser till årets Rockbjörnen. Allt du behöver göra är att rösta på dina favoriter i Rockbjörnen, ta en skärmdump, lägga upp den på sociala medier och tagga #RockbjörnenVIP samt svara på frågan: ”När är Rockbjörnen 2017?”.

Vinnare dras allt eftersom och ger alltså personen + en vän en plats i en särskild VIP-fålla i publiken på plats i Kungsträdgården.

Tävlingsinstruktionerna finns även på Nöjesbladets Facebook.

Publicerad:

LÄS VIDARE