Caroline ger bort Bieber-biljetter till fans utan pengar

ROCKBJÖRNEN

”Skänker två biljetter till någon som inte har de där extra hundralapparna i månaden för att kunna göra något extra med sin son/dotter”

1 av 3 | Foto: Privat
Caroline Hellqvist

Caroline, 22, har två biljetter över till Justin Biebers konsert i september.

Istället för att sälja dem vidare har hon bestämt sig för att skänka bort dessa.

– Jag behöver inte pengarna. Då är det roligare att ge biljetterna till någon som inte har chansen att gå, säger hon till Nöjesbladet.

Caroline Hellqvist kan göra två Beliebers riktigt glada.

Hon har två biljetter över till Justin Biebers konsert som hon har bestämt sig för att skänka bort.

– Två av mina vänner bestämde sig för att åka iväg så de kommer inte att vara hemma i höst. Jag kan sälja biljetterna, men jag tänker att jag inte ska det eftersom jag inte behöver pengarna. Då är det roligare att ge biljetterna till någon som inte har chansen att gå. Det ger mig mer än vad biljettpengarna ger mig, säger Caroline Hellquist, som har betalat omkring 500 kr per biljett.

”Ganska många har hört av sig”

Så här långt har hon fått meddelanden från personer som beskriver sin livssituation. Caroline tänker att hon ska välja två personer som inte har möjligheten att lägga pengar på sådana saker som konsertbiljetter.

– Jag får helt enkelt gå på det som de har skrivit. Det är ganska många som har hört av sig så här långt. Det trillar in meddelanden på mejl och Facebook hela tiden, säger hon.

Hellqvist förklarar att hon inte är ett gigantiskt Justin Bieber-fan.

– Men klart det finns ett intresse. Annars skulle jag inte gå på konserten, säger hon.

Carolines önskan är att hennes goda handling ska sätta bollen i rullning.

– Ingen kan göra allt, men alla kan göra något, säger hon.

"Till alla mina vänner och deras vänner... Jag behöver er hjälp! Jag har funderat. Fram och tillbaka. I höstas köpte jag 4 st biljetter till Justin Bieber den 29/9 19.30 i Stockholm. Idag bestämde jag mig för att skänka två biljetter till någon som inte har de där extra hundralapparna i månaden för att kunna göra något extra med sin son/dotter. Jag behöver allas hjälp att dela detta inlägg så biljetterna hittar rätt och kan glädja någon", skriver hon på Facebook.

Hennes krav är att man ska bo i Stockholm.

Spelningen äger rum den 29 september i Stockholm.

ARTIKELN HANDLAR OM