Supersnabb Sverigevisit för One Direction

avRebecka Ljung

ROCKBJÖRNEN

Tog privatplanet

De kom, de sjöng och de skyndade hem.

One Direction träffade fans och drömde om köttbullar under sina ynka sex timmar i Sverige.

Nöjesbladet följde bandets hektiska besök.

”Vi älskar Sverige! Det här kan bli bästa spelningen på turnén!”. Med peppiga ord förklarade One Direction sin kärlek till de svenska fansen på Ullevi, om och om igen under tisdagens konsert.

De drömde också högt om köttbullar flera gånger, från scenen på den stora arenan. Mest Harry Styles.

Landade tidig kväll

Men bandmedlemmarna verkade inte sugna på någon längre vistelse i den västsvenska staden, trots allt.

Nöjesbladet var på plats när One Directions privatplan landade på Landvetters bana klockan 16:58 på tisdagskvällen. Niall Horan, Liam Payne, Harry Styles och Louis Tomlinson skjutsades då raka vägen in till Ullevi.

Mötte fans och Fooo

På arenan hade de ett par timmar på sig att träffa fans som hade vunnit meet and greet-tävlingar och att träffa de andra banden, som svenska  The Fooo Conspiracy. Kanske hann de med lite mat och ett ombyte också, innan de klev på scenen till  fansens dån runt kvart i nio.

Kisspaus under giget?

I ungefär två timmar underhöll One Direction med en hitparad och en del pyro och konfetti, och någonstans mitt i försvann Harry Styles från scenen, så att bandmedlemmarna fick hålla låda en stund.

Det verkar som att han gick på toa under konserten. Där har vi effektivitet.

Störtade till bilarna

Och det var bra planerat av Styles, för redan minutrarna efter att de sista tonerna studsat mot Ullevis läktare, satt bandet åter i en grupp mörka bilar, som åkte ganska långsamt och tajt ihop till flygplatsen utanför Göteborg.

Prick 23:22 lyfte deras privatplan igen och flög raka vägen mot London. Då hade One Direction tillbringat dryga sex timmar i Sverige.

LÄS OCKSÅ: Så bra var spelningen – Kristin Lundell sätter

ARTIKELN HANDLAR OM