Fansen fick inte se Snoddas spelning

ROCKBJÖRNEN

”Det är en skandal”

Flera Hultsfredsbesökare snuvades på Snoddas spelning i går kväll. Ett exklusivt specialarmband krävdes för att man skulle få se bandet.

– Det är en skandal, säger festivalbesökaren Christian Cederlöf.

Foto: Christian Cederlöf var besviken.

Punkbandet Snoddas med Lars Winnerbäck i spetsen återförenades i går på scenen efter 16 år. Men spelningen blev en besvikelse för många av Hultsfredsbesökarna när flera nekades inträde till konserten. Trots att de betalat för festivalen krävdes specialarmbandet ”Vi älskar Winnerbäck” för att få se bandet.

500 armband

– Det är riktigt fult att göra så. Man ruttnar lite på det bara. Och många vi pratat med på väg in hit är besvikna. Det är falsk marknadsföring, säger Christian Cederlöf och fortsätter:

– De lockar folk med Winnerbäck gånger fyra, sen när man kommer hit visar det sig att man inte kommer in.

I vintras släppte festivalen 500 exklusiva armband som kostade 100 kronor mer än det vanliga festivalarmbandet. Enligt Per Alexanderson, chef för Hultsfredsfestivalen var tanken att de mest dedikerade fansen skulle kunna få se konserten.

– Vi har varit extremt tydliga med det här och vi har verkligen inte mörkat det här på något sätt. Det är tråkigt om några har missat det, säger han till Nöjesbladet.

ARTIKELN HANDLAR OM