Zayn Malik

”One Direction”-stjärnans stora avslöjanden från tiden med bandet

Av: 

Felicia Nordlund

ROCKBJÖRNEN

Zayn Malik talar ut om det som egentligen låg under bandets välpolerade yta

Nu ska sanningen om pojkbandet fram.
Zayn Malik skriver en bok om sin tid med ”One Direction” och sina stora förälskelser.

– Den här boken kommer att bli explosiv, säger en källa.

Efter över fem år med Liam Payne, Niall Horan, Harry Styles and Louis Tomlinson bestämde sig Zayn Malik för att slå sig fri och köra solo. När 23-åringen blickar tillbaka på tiden med bandet är det inte bara med förnöjelse. I den nya självbiografin vill stjärnan avslöja hemligheterna under den välpolerade ”One Direction”-ytan, rapporterar Mirror.
Zayn har i tidigare intervjuer gått ut med att han inte fullt ut stått bakom bandets image.  

– Varje gång jag försökte föreslå någonting så var det som att det inte passade oss. Det fanns en generell uppfattning hos ledningen att de redan var på klara med hur de ville att bandet skulle uppfattas.

– Jag stod inte hundra procent bakom musiken. Den var inte jag, säger Zayn Malik.

Skivbolaget slår tillbaka

Simon Cowell, känd från amerikanska idol och ägare till gruppens skivbolag Syco Music, reagerade starkt över Zayns uttalanden och beskrev dem som oförskämda.

– Jag tror att han kommer att omvärdera det han har sagt när han väl får en chans att reflektera över allt, eftersom det var en väldigt, väldigt demokratisk process med bandet, säger Simon och fortsätter:

– Livet kunde varit mycket värre, eller hur?

Nyheten om det planerad boksläppet lär inte få Cowell på bättre humör. I en intervju med Mail on sunday har en källa gått och pratat om självbiografin.

– Den här boken kommer att bli explosiv. Och Simon Cowell kommer att bli rasande på Zayn och kommer kanske till och med att försöka förhindra boksläppet.

Enligt uppgift kommer stjärnan även att diskutera sina omskrivna romanser i boken. Både vad gäller hans tidigare förlovning med ”Littlte mix”-stjärnan Perrie Edwards och nuvarande flickvännen, supermodellen Gigi Hadid.

ANNONS EXTERN LÄNK

Samla dina lån och krediter till bättre ränta med Advisa.

Advisa

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Zayn Malik

Gigi Hadid

One Direction

Simon Cowell

Rockbjörnen