Rockbjörnen

Filip Dikmen och Natalie Demirian leder Rockbjörnen 2022

Guidar tittarna när årets bästa artister ska utses

Av: 

Torbjörn Ek

Natalie Demirian och Filip Dikmen.
Natalie Demirian och Filip Dikmen.

ROCKBJÖRNEN

Filip Dikmen och Natalie Demirian tar över Rockbjörnen 2022.

Komikern och Aftonbladet-profilen bildar duo för att leda tittarna genom Sveriges härligaste musikgala.

– Det ska bli helt fantastiskt att få stå vid Filips sida och leda Rockbjörnen ihop nu när vi äntligen kan ha publik igen och bjuda in till den här stora musikfesten, säger Natalie Demirian.

Det är fans från hela Sverige som både utser nominerade och röstar fram vinnarna när årets Rockbjörnar ska delas ut i augusti.

Och nu står det klart att Youtube-profilen och komikern Filip Dikmen, 25, som under våren gjorde succé och kammade hem silvret i TV4:s ”Let’s dance”, kommer vara programledare för galan.

Det blir han tillsammans med Aftonbladet-profilen Natalie Demirian, 31, som förutom sin roll som nöjesreporter också är krönikör och ett välkänt ansikte för alla Aftonbladets Tiktok-följare.

– Det är en ära och känns sååå kul att få leda Rockbjörnen tillsammans med Natalie. Jag har intervjuat musikartister i flera år nu och ska bli superkul att få delta i hyllningen av deras musik, säger Filip Dikmen.

Natalie Demirian och Filip Dikmen.

Alla fans är välkomna

Han är också van vid prisutdelningar, 2017 nominerades han och året därpå tog han hem pris för årets Instagram på Guldtuben-galan, men nu blir det musiken som står i fokus.

– Det ska bli helt fantastiskt att få stå vid Filips sida och leda Rockbjörnen ihop nu när vi äntligen kan ha publik igen och bjuda in till den här stora musikfesten som Rockbjörnen är. Rockbjörnen är trots allt publikens pris och det ska bli underbart att få tillbringa kvällen med alla musikfans och talangfulla artister, säger Natalie Demirian.

Årets Rockbjörnen äger rum torsdag 18 augusti och äntligen är galan öppen för alla fans igen efter att två år i rad ha tvingats till publikbegräsningar på grund av coronarestriktioner. De eftertraktade Rockbjörnen-statyetterna delas ut på en direktsänd gala från Gustav Adolfs torg i Stockholm, varvat med ännu hemliga musikframträdanden från några av Sveriges hetaste artister.

Redan nu kan alla som vill nominera artister, band och låtar i sex olika kategorier och så den sjunde och kanske viktigaste av alla, där årets bästa fans ska utses.

ANNONS

Bikinis, klänningar och strandkläder. Fynda sommarmode på Ellos sommar-rea!

Extern länk från Ellos

Till kampanjen!

Publisert:

LÄS VIDARE

Nominera dina favoriter till Rockbjörnen 2022

ÄMNEN I ARTIKELN

Rockbjörnen

Filip Dikmen

Natalie Demirian