Vilket 10- årskalas, Petter!

ROCKBJÖRNEN

GÖTEBORG. Veronica Maggio, Snook, Timbuktu, Säkert-Annika Norlin – och Freddie Wadling.

När Petter firade tio år som artist ville halva artistsverige vara med på scen.

– Det här var en historisk spelning och jag är otroligt glad och tacksam över att alla ville och kunde ställa upp, sa Petter om konserten.

Petter sparkade igång Way out West-festivalen i går kväll på Trädgårn i Göteborg. Sveriges hip hop-kung firade tio år sedan debutalbumet ”Mitt sjätte sinne” – och stockholmaren hade bjudit in en imponerande samling artister till kalaset.

Veronica Maggio, Snook, Timbuktu, Säkert-Annika Norlin – och Freddie Wadling – var några av de som var med på scen inför en jublande publik på det sprängfyllda Trägårn, dit kön ringlade hundratals meter innan konserten.

– Det har varit grymt svårt att ro i land ett sådant här stort projekt med alla dessa artister. Det här var en historisk spelning och jag är otroligt glad och tacksam över att alla ville och kunde ställa upp, sa Petter om konserten i ett pressmedelande.

Petter och vänner körde samtliga karriärens hits, som ”Så klart” och ”Vinden har vänt”, och nya singeln ”Min click”.

I avslutningen kom självklart alla artister som varit med under kvällen upp på scen, till publikens stora jubel.

– Det var riktigt bra drag. Petter, artisterna och publiken gjorde verkligen allt för att göra det till en minnesvärd kväll, säger aftonbladet.se:s utsände, Anders Thoresson.

ARTIKELN HANDLAR OM