Justin Timberlake

Här hålls Justin Timberlakes efterfest

Av: 

Jakob Meijer

ROCKBJÖRNEN

Sist dök både Justin Timberlake och Jessica Biel upp.

När stjärnan spelar i Stockholm igen hålls den officiella konsertefterfesten på samma ställe.

– Det är en stor ära att få arrangera det här igen, säger vd Robert Hållstrand.

Då var runt 700 inbjudningar utskickade och säkerhetsvakter inkallade.

Nu är det klart att Justin Timberlakes officiella konsertefterfest återvänder till nattklubben Rose på tisdag efter stjärnans spelning på Friends arena.

Det är långt från den första superstjärnan som festat loss på stället, Tom Cruise, Jay Z, Timbaland, Kanye West har tidigare haft sina fester där. Kungligheter som prins Carl Philip och prinsessan Sofia har florerat under festkvällar på klubben. Det är inte alltid säkert att stjärnorna dyker upp, men då för fyra år sen kom både Justin Timberlake och hans fru, skådespelaren Jessica Biel. Enligt uppgift stannade paret kvar i tre timmar.

– Det är en stor ära att även i år få uppdraget att få arrangera det här. Alla ska verkligen känna sig välkomna, förra gången 2014 var det fantastiskt. Vi hoppas såklart att det kommer bli lika lyckat som tidigare år, säger Kharmagruppens vd Robert Hållstrand som äger Rose.

Justin Timberlake, som är ute på sin ”Man of the woods”-turné, har redan landat i Sverige. På lördagen syntes världsartisten gå runt på Stockholms gator.

Vid 23-tiden besökte han italienska restaurangen L’Avventura på Sveavägen i Stockholm, som han gick in i via köket.

–  Han kom in med ett stort sällskap och satte sig längst in i ett hörn. Han hade neddragen keps, men såg ut att ha roligt, säger ett ögonvittne som satt några bord ifrån Timberlake.

ANNONS EXTERN LÄNK

Jämför lån med Advisa – låna pengar enkelt och sänk din ränta.

Advisa

Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE

Justin Timberlake har anlänt till Stockholm – gick på italiensk krog

ÄMNEN I ARTIKELN

Justin Timberlake

Jessica Biel