Här är programledarna för Rockbjörnen 2018: ”Årets roligaste kväll”

De gör det igen!

Daniel Norberg och Frida Söderlund programleder Rockbjörnen 2018.

– Det känns otroligt kul att göra om förra årets roligaste kväll, säger Daniel.

Förra året bjöd på musik, exklusiva framträdanden, acapellauppvisningar och brandtal. Den 15 augusti är det dags för Rockbjörnen 2018 och nu är det klart att två av programledarna från förra året återvänder.

Sångaren och komikern Daniel Norberg och Aftonbladets Frida Söderlund kommer återigen att ta sig an musikfesten i Kungsträdgården.

– Det känns otroligt kul att göra om förra årets roligaste kväll. Det blir andra gången jag guidar tittarna genom Rockbjörnen och jag tycker det känns väldigt fint att ha fått frågan igen, säger Daniel.

– Förra året var en riktig folkfest! Bra musik, taggade fans och go stämning. Nu ser vi till att göra samma sak igen.

Vad gör Rockbjörnen så speciellt?

– Rockbjörnen är verkligen lyssnarnas pris. Det är de som gör det möjligt för artister och musiker att få hålla på. Att få en rockbjörn är en tydlig indikation på att man har hängvina lyssnare. Det, och att man inte går på röda mattan utan gula mattan, gör Rockbjörnen speciellt.

”Lite overkligt”

Rockbjörnen är fansens musikpris och har delats ut till artisteliten sedan 1979. Aftonbladets Frida Söderlund programleder musikfesten för fjärde året i rad.

– Att få göra det här för fjärde året känns på något sätt lite overkligt. Det låter kanske askonstigt med tanke på hur många gånger jag gjort det, men när jag var tonåring så drömde jag om att en dag få gå på Rockbjörnen som besökare. Det har blivit lite mer än så kan man säga, säger hon.

– Varje år har varit ett minne för livet och jag längtar så mycket. Det är en sådan enorm känsla av att vara en del av något som skapar så mycket engagemang och kärlek. Svenska fans är helt otroliga. Jag vill hänga med dem jämt.

Rockbjörnen är gratis för alla och sänds live på Aftonbladet.se och Splay TV:s youtubekanal. Omröstningen pågår fram till den åttonde augusti.

Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE