Biebers ex landade i Oslo

ROCKBJÖRNEN

Selena Gomez tog flyget till Justin Bieber

1 av 5 | Foto: Selena Gomez.

Örnen har landat.

I går kom Justin Biebers ex-flickvän Selena Gomez till Oslo.

Nu spekuleras det mer än någonsin om en återförening för det forna kärleksparet.

Foto: Justin Bieber har gjort tre konserter i Norge.

Det har tisslats och tasslats om en återförening sedan deras uppbrott i slutet av förra året.

Det forna superparet Justin Bieber, 19, och Selena Gomez, 20, har synts ihop regelbundet de senaste månaderna, skriver US Weekly. I mars sågs Justin Bieber besöka Selena Gomez i hennes hem i Los Angeles innan han flög till München för ännu ett turnéstopp. Bieber var hos ex-flickvännen i drygt en timme innan han reste vidare.

"Älskar det"

Nu återgäldar Selena Gomez besöket.

I går landade hon på Oslos flygplats – lagom till att Justin Bieber klev på scenen i Telenor Arena. Källor till TMZ säger att Gomez gjort resan för "väldigt speciella orsaker", men utan att ha något inbokat i landet. Det gör att det mer än någonsin spekuleras om en återförening mellan ex-paret – trots att Selena Gomez nyligen berättat hur hon njuter av singellivet.

– Jag älskar det verkligen, sa hon i en intervju i US Weekly mars.

Gomez har senast setts marknadsföra sin nya singel "Come and get it" genom uppträdanden på bland annat MTV Movie Awards och Dancing with the stars.

Olika scheman

I morgon uppträder Justin Bieber i Köpenhamn, innan han kommer till Sverige på måndag. Selena Gomez är schemalagd att uppträda på Late night with David Letterman på onsdag, samtidigt som Justin Bieber gör sin tredje spelning i Sverige.

ARTIKELN HANDLAR OM